Libnet.ro
UNICEF

13:00

Premierul Cehiei a demisionat pe fondul unui scandal de coruptie

B1 B1,
Premierul Cehiei a demisionat pe fondul unui scandal de coruptie

Premierul ceh, Petr Necas, a demisionat, luni seara, pe fondul unui scandal de coruptie si abuz de putere, transmite AFP. Petr Necas i-a prezentat luni demisia presedintelui Milos Zeman. Mai departe, presedintele ceh. continuă pe B1

CORUPTIE la nivel inalt in Cehia. Premierul a demisionat.

Premierul ceh, Petr Necas, a demisionat, luni seara, pe fondul unui scandal de coruptie si abuz de putere, potrivit b1. ro. Petr Necas i-a prezentat demisia presedintelui Milos Zeman. Mai departe, presedintele ceh poate decide mentinerea actualei coalitii sau convocarea alegerilor anticipate. Necas a pledat pentru mentinerea actualei coalitii tripartite de centru-dreapta pana la alegerile legislative prevazute in mai 2014, dar cu un nou premier, propus de partidul sau, ODS. Numele ministrului .

Premierul ceh a demisionat din cauza unui scandal de coruptie

Premierul ceh Petr Necas a demisionat, luni seara, pe fondul unui scandal de coruptie si abuz de putere, relateaza AFP, citata de Mediafax. Necas i-a prezentat demisia presedintelui Milos Zeman, care poate decide.

Premierul Cehiei, Petr Necas a anuntat ca va demisiona din functie: isi recunoaste responsabilitatea intr-un caz de coruptie si abuz de putere

Premierul Cehiei, Petr Necas, a anuntat, duminica, ca va demisiona luni din functie. Decizia sa vine ca o recunoastere a responsabilitatii sale intr-un caz de coruptie si de abuz de putere atingand-o pe cea.

Premierul ceh si-a anuntat demisia, dupa un scandal de coruptie

Premierul ceh Petr Necas a anuntat duminica, la Praga, ca-si va da luni demisia in urma unui scandal de coruptie si abuz de putere.

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1968 seconds )