Libnet.ro
UNICEF

21:45

Premierul chinez a plecat din Romania.

România Liberă România Liberă,
Premierul chinez a plecat din Romania.

Premierul chinez, Li Keqiang, a plecat, joi, din Romania, fiind condus, cu garda de onoare, pana la scara avionului de catre premierul Victor Ponta. Premierul chinez a sosit luni in Romania si a fost asteptat pe aeroportul Otopeni de premierul Victor Ponta si primit cu paine si sare de doi tineri imbracati in costume nationale romanesti. Apoi, garda de onoare a intonat imnurile de stat. Citeste si: VIDEO. Forumul ECE - China. Li Keqiang: Romania va fi un tigru al Europei Premierul chinez . continuă pe România Liberă

Prim-ministrul chinez, Li Keqiang, a plecat din Romania: Oficialul a fost condus la avion de Victor Ponta

Prim-ministrul chinez, Li Keqiang, a plecat din Romania. Acesta a fost condus, cu garda de onoare, pana la scara avionului de catre premierul Victor Ponta. Oficialul chinez a sosit in Romania luni, pentru prim.

Premierul chinez, discurs in Parlamentul Romaniei.

Premierul chinez Li Keqiang va sustine, miercuri, un discurs in Parlamentul Romaniei, informeaza Biroul de Presa al Guvernului. La eveniment va participa si premierul Victor Ponta. Citeste si: VIDEO. Forumul ECE - China. Li Keqiang: Romania va fi un tigru al Europei Li Keqiang se afla intr-o vizita oficiala in Romania, prima din ultimii 19 ani a unui prim-ministru chinez in Romania. Citeste si: Premierul chinez: Romania este un pilon important intre China si UE La sosirea in tara, .

Premierul chinez: Ma simt ca acasa in Romania. Guvernul Romaniei a transformat iarna in primavara

Premierul chinez, Li Keqiang, a declarat, miercuri, in Parlament, ca se simte la Bucuresti ca acasa, subliniind ca primirea facuta delegatiei chineze de catre Guvernul Romaniei a fost foarte calduroasa si a.

Nu simt ca am plecat de acasa. Sunt deja acasa. Cum ne-a mai laudat premierul chinez tara

Premierul chinez, Li Keqiang, a declarat, miercuri, in Parlament, ca se simte la Bucuresti ca acasa. El a subliniat ca primirea facuta delegatiei chineze de catre Guvernul Romaniei a fost foarte calduroasa si a reusit sa transforme iarna in primavara,.

Daniel Constantin si Ramona Manescu au plecat din plen la discursul lui Li Keqiang pentru ca ramasesera fara loc

Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, si ministrul Transporturilor, Ramona Manescu, au parasit, miercuri, sala de plen a Parlamentului, inainte ca premierul chinez sa sustina discursul, in momentul in care au constatat ca nu mai erau scaune libere la tribuna rezervata Guvernului.

Li Keqiang, premierul chinez: Romania va deveni un Tigru al Europei. China e gata sa semneze acorduri de swap valutar cu statele Europei Centrale si de Est

Romania va deveni un Tigru al Europei, a afirmat premierul chinez Li Keqiang, la Summitul China-Europa Centrala si de Est, care se desfasoara astazi la Palatul parlamentului din Bucuresti. El a mai spus ca valoarea schimburilor comerciale intre China si Europa Centrala si de Est s-a dublat in ultimii 15 ani si se ridica acum la 50 de miliarde de dolari, propunand inca o dublare a acestei valori in urmatorii cinci ani.

Li Keqiang, premierul chinez: Romania va deveni un Tigru al Europei

Romania va deveni un Tigru al Europei, a afirmat premierul chinez Li Keqiang, la Summitul China-Europa Centrala si de Est, care se desfasoara astazi la Palatul Parlamentului din Bucuresti. El a mai spus ca valoarea schimburilor comerciale intre China si Europa Centrala si de Est s-a dublat in ultimii 15 ani si se ridica acum la 50 de miliarde de dolari, propunand inca o dublare a acestei valori in urmatorii cinci ani.

Basescu se intalneste cu premierul chinez, la Cotroceni.

Presedintele Traian Basescu se va intalni, miercuri, cu premierul chinez Li Keqiang, la Palatul Cotroceni. Citeste si: VIDEO. Forumul ECE - China. Li Keqiang: Romania va fi un tigru al Europei Discutia va avea loc la ora 11, informeaza Administratia Prezidentiala, intr-un comunicat remis redactiei. Citeste si: Care este miza acordurilor semnate de Romania si China Premierul chinez Li Keqiang a ajuns luni, la Bucuresti, in cadrul unei vizite istorice, prima din ultimii 19 ani a unui .

Acorduri istorice Romania - China. Premierul chinez discuta cu Victor Ponta la Palatul Victoria

Premierul chinez Li Keqiang a ajuns in Romania. Primul ministru al Chinei a fost intampinat la aeroportul Henri Coanda de catre omologul sau roman, Victor Ponta. Li Keqiang a fost primit cu paine si sare.

Acorduri istorice Romania - China. Premierul chinez s-a intalnit cu Victor Ponta la Palatul Victoria

Premierul chinez Li Keqiang a ajuns in Romania. Primul ministru al Chinei a fost intampinat la aeroportul Henri Coanda de catre omologul sau roman, Victor Ponta. Li Keqiang a fost primit cu paine si sare.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )