Libnet.ro
UNICEF

08:00

Premierul Grindeanu participa la prezentarea celui mai mare zacamant onshore de gaze descoperit in ultimii 30 de ani

Adevărul Adevărul,
Premierul Grindeanu participa la prezentarea celui mai mare zacamant onshore de gaze descoperit in ultimii 30 de ani

Premierul Sorin Grindeanu si ministrul Energiei, Toma Petcu, insotiti de liderul PSD, Liviu Dragnea, vor participa vineri la prezentarea celui mai mare zacamant onshore de gaze naturale descoperit de statul roman in ultimii 30 de ani, la Caragele, in judetul Buzau. continuă pe Adevărul

Premierul Sorin Grindeanu participa la prezentarea celui mai mare zacamant onshore de gaze descoperit in ultimii 30 de ani

Premierul Sorin Grindeanu si ministrul Energiei, Toma Petcu, insotiti de liderul PSD, Liviu Dragnea, vor participa vineri la prezentarea celui mai mare zacamant onshore de gaze naturale descoperit de.

Premierul Grindeanu si ministrul Energiei, Toma Petcu, vor participa la prezentarea celui mai mare zacamant de gaze naturale descoperit in ultimele trei decenii

Prim-ministrul Romaniei, Sorin Grindeanu, si ministrul Energiei, Toma Petcu, vor participa la prezentarea celui mai mare zacamant onshore de gaze naturale descoperit de statul roman in ultimii 30 de ani, la Caragele, in judetul Buzau.

Premierul Grindeanu si ministrul Energiei, Toma Petcu, au participat la prezentarea celui mai mare zacamant de gaze naturale descoperit in ultimele trei decenii. Seful Executivului: Este inca un pas pe drumul pentru asigurarea independentei energetice

Prim-ministrul Romaniei, Sorin Grindeanu, si ministrul Energiei, Toma Petcu, vor participa la prezentarea celui mai mare zacamant onshore de gaze naturale descoperit de statul roman in ultimii 30 de ani, la Caragele, in judetul Buzau.

Sorin Grindeanu, despre zacamantul de gaze de la Buzau: Ar asigura independenta energetica a tarii pentru doi-trei ani/ Ministrul Energiei: Zacamantul este evaluat la un pret minim de aproape 4 miliarde de dolari

Premierul Sorin Grindeanu a declarat vineri, in judetul Buzau, unde participa la prezentarea celui mai mare zacamant onshore de gaze naturale descoperit de statul roman in ultimii 30 de ani, ca resursele gasite pe platforma Caragele, in localitatea CA Rosetti, ar putea asigura independenta energetica a tarii pentru aproximativ doi-trei ani. Grindeanu a mai spus ca Romania este o tara bogata si si-ar dori sa devina un hub energetic regional, relateaza News. ro.

Grindeanu, despre zacamantul de gaze de la Buzau: Asigura independenta energetica a tarii pentru doi, trei ani

Sorin Grindeanu a declarat, vineri, la prezentarea celui mai mare zacamant onshore de gaze naturale descoperit de statul roman in ultimii 30 de ani, ca resursele gasite pe platforma Caragele,.

Descoperirea zacamantului de la Caragele este inca un pas pe drumul Romaniei spre asigurarea independentei energetice

Premierul Sorin Grindeanu, ministrul Energiei, Toma Petcu, si ministrul Economiei, Mihai Tudose, au participat astazi, la prezentarea celui mai mare zacamant onshore de gaze naturale descoperit de statul roman in ultimii 30 de ani, la Caragele, in judetul Buzau, potrivit unui comunicat de presa.

Romania se califica in cea mai mare competitie de programare pentru fete la nivel global

Trei echipe de fete vor reprezenta Romania in semifinalele Technovation Challenge,cea mai mare competitie de programare pentrufete din lume. Vineri, 12 mai, a avut loc pitch-ul Regional Technovation Challenge la care au participat 60 de eleve pasionate de tehnologie si programare, cu varste cuprinse intre 10 si 18 ani. Fiecare echipaavut ca scop realizarea unei [].

Cel mai mare laser cu raze X din lume este gata de lucru

Cel mai mare laser cu raze X din lume este aproape gata de functionare, dupa multi ani de proiectare si dezvoltare. Acceleratoarele de particule pot sa lucreze cu tot felul de particule, protoni, electroni si chiar nuclee intregi, iar acestora li se va alatura si un accelerator linear de fotoni. Deutsches Elektronen-Synchrotron, sau DESY, este [].

Opera Nights, cel mai mare festival de opera in aer liber, nu va mai avea loc. CJ Hunedoara a decis retragea finantarii

Cel mai mare festival de opera in aer liber din tara nu va mai avea loc in acest an, dupa ce conducerea Consiliului Judetean Hunedoara a anuntat ca nu va mai finanta evenimentul, la numai doua saptamani dupa ce alocase 150. 000 de lei pentru organizarea lui.

Eurostat: Romania a inregistrat in martie cea mai mare crestere a productiei industriale din UE

Romania a inregistrat in martie cea mai mare crestere a productiei industriale din Uniunea Europeana, de 2,6% fata de februarie, fiind pe locul al doilea in privinta avansului anual, de 10,2%, potrivit datelor publicate vineri de biroul european de statistica, Eurostat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )