Libnet.ro
UNICEF

01:05

De ce premierul Ion Chicu nu se teme de motiunea de cenzura. Opiniile deputatilor

Adevărul Adevărul,
De ce premierul Ion Chicu nu se teme de motiunea de cenzura. Opiniile deputatilor

Cand se cantaresc sansele daca va fi sau nu votata in Parlament motiunea asupra activitatii Guvernului Chicu trebuie luate in calcul interesele coalitiei Dodon-Sor. Este opinia deputatului PAS Oazu Nantoi, exprimata in carul emisiunii Ora expertizei de la postul de televiziune Jurnal TV, noteaza IPN. continuă pe Adevărul

Ion Chicu, resemnat ca va fi demis: Este mare probabilitatea ca sedinta Guvernului de astazi a fost ultima

Premierul Ion Chicu a declarat, la finalul sedintei Guvernului de marti, 22 decembrie, ca este mare probabilitatea ca sedinta respectiva a Cabinetului de Ministri in componenta actuala a fost ultima.

Motiunea de cenzura impotriva Guvernului de la Chisinau va fi dezbatuta miercuri

Parlamentul de la Chisinau se va intruni miercuri in sedinta speciala pentru a examina motiunea de cenzura impotriva Guvernului Chicu. O decizie in acest sens ar urma sa fie luata in cadrul sedintei Biroului Permanent al Legislativului care se va intruni astazi, a anuntat presedintele in exercitiu, Igor Dodon, scrie deschide. md. Reamintim ca deputatii Platformei Actiune si Solidaritate PAS) au depus miercuri o motiune de cenzura impotriva guvernului Republicii Moldova condus de Ion Chicu, motiune semnata si de deputati din Platforma Demnitate si Adevar Platforma DA) si din Partidul Democrat PDM).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )