Libnet.ro
UNICEF

13:15

Premierul Marii Britanii, Theresa May: Dupa Brexit, Marea Britanie trebuie sa devina o campioana a globalizarii si a comertului liber

România Liberă România Liberă,
Premierul Marii Britanii, Theresa May: Dupa Brexit, Marea Britanie trebuie sa devina o campioana a globalizarii si a comertului liber

Marea Britanie se afla intr-un plic proces de schimbare post-Brexit, a declarat premierul Theresa May. Statul insular trebuie sa-si contureze noul rol pe scena internationala si sa devina o campioana a globalizarii si a comertului liber. continuă pe România Liberă

Prim-ministrul Marii Britanii, Theresa May, va aparea intr-un pictorial in revista Vogue

Theresa May, prim-ministrul Marii Britanii, va aparea intr-un pictorial in editia americana a revistei de moda Vogue, confirma reprezentantii de la Downing Street Nr. 10, resedinta oficiala a premierilor britanici, relateaza BBC. Editia cu acel pictorial din US Vogue, planuita cu mult timp inainte, va fi lansata pe piata in luna aprilie.

Theresa May, despre Brexit: Vom urmari un acord curajos de liber schimb cu UE, insa nu poate insemna sa fim membri ai pietei libere

Prim-ministrul Marii Britanii, Theresa May, va sustine, marti, un discurs pe tema Brexitului. Sefa Executivului britanic a subliniat ca statul insular nu va negocia un acord prin care sa ramana jumatate inauntru si jumatate in afara Uniunii Europene, scrie cotidianul The Telegraph.

Theresa May va anunta marti ca Marea Britanie va parasi piata unica a UE

Theresa May urmeaza sa ofere cel mai important discurs din mandatul de prim-ministru marti pentru a confirma ca Marea Britanie va parasi piata unica a Uniunii Europene, insistand totodata ca doreste sa ramana cel mai bun prieten pentru partenerii europeni. intr-un discurs care ar putea fi vazut ca dovada ca guvernul urmareste un Brexit dur, May va stabili 12 prioritati cheie pentru discutiile privind divortul de blocul comunitar.

Theresa May anunta un Brexit dur si spune ca nu doreste destramarea UE

Theresa May, premierul Marii Britanii, a sustinut un discurs prin intermediul caruia a tinut sa anunte ca Londra are de gand sa se desparta complet de Uniunea Europeana si nu ia in considerare.

Theresa May: Vom urmari un acord curajos de liber schimb cu UE, insa nu putem ramane parte a pietei unice / Prin votul de Brexit am ales sa construim o Mare Britanie globala

Premierul britanic Theresa May a anuntat marti o ruptura clara si neta a Marii Britanii de Uniunea Europeana, dupa Brexit, ruptura ce include iesirea tarii din piata unica europeana. Intr-un discurs in care a anuntat pozitia guvernului de la Londra in negocierile de Brexit, May a precizat ca tara sa va negocia cel mai bun acord comercial posibil cu UE, avertizand totodata uniunea impotriva unei pozitii de razbunare, ce ar putea obliga regatul sa isi schimbe modelul economic.

Theresa May, prim-ministrul Marii Britanii, pictorial in editia americana a revistei Vogue

Theresa May, premierul Marii Britanii, va fi protagonista unui pictorial pentru editia americana a celebrei reviste de moda, Vogue. Reprezentantii de la Downing Street Nr. 10, resedinta oficiala a premierilor.

Theresa May: Parasim UE, nu Europa! Premierul britanic anunta un Brexit dur, o ruptura neta de Uniune

Intr-un discurs considerat istoric, premierul britanic Theresa May a anuntat ieri modalitatile precise de iesire a Marii Britanii din UE, un adevarat Big-Bang european. Deciziile sale ar putea bulversa tot continentul si destabiliza, temporar, pietele financiare.

Theresa May: Lipsa unui acord de Brexit, o varianta mai buna decat un acord nefavorabil Londrei

Premierul britanic Theresa May a declarat marti ca esecul de a negocia un acord cu Uniunea Europeana este un pas mai bun decat obtinerea unui acord de Brexit nefavorabil Regatului si i-a avertizat pe liderii celor 27 de state care vor ramane in Uniune sa nu incerce sa-i pedepseasca pe britanici pentru votul de a pleca. May a precizat ca lipsa accesului la piata unica ar oferi Marii Britanii libertatea de a schimba baza modelului economic britanic.

Theresa May anunta un divort dur de UE

Premierul britanic a anuntat ca Marea Britanie nu va ramane membru cu drepturi depline al uniunii vamale a Uniunii Europene, dupa Brexit, urmand ca Regatul Unit sa negocieze un ambitios acord de liber schimb.

Mesajul lui Jean-Claude Juncker pentru Theresa May: Negocierile vor fi foarte, foarte dificile

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a promis ca va face tot posibilul pentru a ajunge la un acord echilibrat cu privire la iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )