Libnet.ro
UNICEF

01:05

Premierul Mihai Tudose, in inspectie la noul centru pentru pasapoarte deschis intr-un mall(VIDEO)

B1 B1,
Premierul Mihai Tudose, in inspectie la noul centru pentru pasapoarte deschis intr-un mall(VIDEO)

Premierul Mihai Tudose a mers luni dimineanta in inspectie la doul sediu al Directiei de pasapoarte, de la un mall din Capitala, informeaza B1 TV. Tudose s-a aratat multumit de situatia de la nou. continuă pe B1

Tudose, in control la noul sediu pentru pasapoarte: in sfarsit un semn de civilizatie

Update: Premierul Mihai Tudose a venit in control la noul sediu pentru pasapoarte. Desi si la noul sediu a fost coada, seful Executivului s-a declarat multumit de timpul de asteptare. Update: Zeci de.

Premierul Mihai Tudose: in mod cert modificam redeventele de la 1 ianuarie 2018

Guvernul lucreaza la Legea redeventelor, a afirmat, duminica, premierul Mihai Tudose, intr-un interviu acordat in exclusivitate la emisiunea Subiectiv, de la Antena 3, precizand ca redeventele vor.

UPDATE Premierul Mihai Tudose a trimis Corpul de Control al Guvernului la Tarom si Compania Nationala de Investitii. Reactia sefului companiei aeriene de stat

Premierul Mihai Tudose a fost duminica la Palatul Victoria si a dat ordin Corpului de Control al primului ministrul ca de luni sa inceapa un control la compania nationala de transporturi aeriene TAROM .

Premierul Mihai Tudose s-a intalnit, la Palatul Victoria, cu Liviu Dragnea, liderul social-democratilor

Prim-ministrul Romaniei, Mihai Tudose, s-a intalnit, luni, cu presedintele PSD, Liviu Dragnea, la sediul Guvernului, au declarat surse guvernamentale pentru Mediafax. Discutiile vin in contextul in care in urma cu cateva ore directorul TAROM si-a anuntat demisia.

Mihai Tudose: Din toamna, se vor regla aspectele legate de cumulul pensie-salariu. Ce spune premierul despre cazul Ciocoiu

Premierul Mihai Tudose a declarat ca aspectele legate de cumulul pensiei cu salariul vor fi reglate prin legea pensiilor care va f promovata in aceasta toamna, informeaza Agerpres. intrebat,.

Mihai Tudose: Nu exclud schimbari de ministri/ In mod cert va trebui sa modificam redeventele de la 1 ianuarie 2018

Guvernul lucreaza la Legea redeventelor, a afirmat premierul Mihai Tudose duminica, la Antena 3, precizand ca redeventele vor fi modificate in mod cert de la 1 ianuarie 2018. Premierul a mai spus ca nu exclude schimbari in Guvern.

Mihai Tudose: Nu exclud schimbari de ministri / Legea pensiilor ce va veni in toamna va regla si aspectele legate de cumulul pensie-salariu

Premierul Mihai Tudose afirma, intr-un interviu la Antena 3, ca nu isi cearta ministrii propriului cabinet, ci doar spune ca e bine cand e bine si ca e rau cand e rau. Totodata, premierul a afirmat ca nu exclude schimbari in Guvern. Tudose a mai anuntat ca noua lege a pensiilor va fi promovata in aceasta toamna si va regla si aspectele legate de cumulul pensie-salariu.

Mihai Tudose: ANAF a demarat verificari la doua din bancile care activeaza in Romania si nu sunt pe profit

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) a demarat verificari la doua dintre bancile care activeaza in Romania si nu sunt pe profit, pentru a vedea ce se intampla acolo, a declarat duminica seara, la Antena 3, premierul Mihai Tudose. Acesta a adaugat ca, din 36 de banci cu activitate in Romania, 18 sunt pe profit si 18 nu.

Mihai Tudose, despre activitatea ANAF: E prima data cand si-au indeplinit planul, au facut si depasire de plan

Premierul Mihai Tudose l-a felicitat vineri pe ministrul Finantelor Publice, Ionut Misa, pentru activitatea depusa de ANAF in ultima perioada, remarcand ca este o premiera faptul ca institutia si-a.

intalnire cruciala la Guvern: Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, chemat la raport de Mihai Tudose (VIDEO)

Intalnire cruciala luni la Palatul Victoria. Premierul Mihai Tudose l-a chemat la raport pe ministrul Transporturilor, Razvan Cuc. La discutii participa si liderul PSD, Liviu Dragnea, proaspat.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )