Libnet.ro
UNICEF

14:45

Premierul Republicii Moldova a convocat o sedinta de urgenta pe tema elicopterului SMURD prabusit

Adevărul Adevărul,
Premierul Republicii Moldova a convocat o sedinta de urgenta pe tema elicopterului SMURD prabusit

Prim-ministrul Republicii Moldova, Pavel Filip a convocat joi seara o sedinta de urgenta in cazul prabusirii elicopterului SMURD, soldat cu moartea a tuturor celor patru membri ai serviciului de urgenta romanesc, se arata intr-un comunicat emis de guvernul tarii. continuă pe Adevărul

Strazile Chisinaului, sub ape. Pavel Filip a convocat o sedinta de urgenta VIDEO

Ploile torentiale au facut prapad marti, 31 mai, in Chisinau, dar si in toata tara. Mai multe strazi din Capitala au fost inundate. Prim-ministrul Republicii Moldova, Pavel Filip, a convocat o sedinta de urgenta cu autoritatile abilitate pentru gestionarea situatiei.

Presedintele Republicii Moldova a transmis condoleante dupa prabusirea elicopterului SMURD

Presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a transmis condoleante joi, dupa prabusirea unui elicopter al SMURD in raionul Cantemir, soldata cu moartea a patru persoane.

Procurorul General interimar al Republicii Moldova: Martorii sustin ca motorul elicopterului s-a oprit in zbor si echipajul a incercat in zadar sa-l reporneasca (VIDEO)

Momente sfasietoare la Cahul, acolo unde paramedicii moldoveni au venit sa planga moartea colegilor lor din Romania. Patru suflete care au pierit incercand sa salveze alte vieti.

Procuratura Generala a Republicii Moldova s-a autosesizat in urma prabusirii elicopterului SMURD si a deschis un dosar penal

Procuratura Generala a Republicii Moldova s-a autosesizat in urma accidentului aviatic a elicopterului SMURD si a pornit urmarirea penala pentru incalcarea regulilor de securitate a circulatiei sau de exploatare a transportului aerian, care au provocat urmari grave, relateaza Publika. md.

Procurorul sef al Republicii Moldova: Motorul elicopterului SMURD s-ar fi oprit in zbor

Eduard Harunjen, Procurorul General interimar al Republicii Moldova, a declarat ca a fost declansata o ancheta in urma prabusirii elicopterului SMURD, in cadrul careia martorii oculari au declarat ca.

Un milion de lei pentru familiile celor patru persoane decedate in urma prabusirii elicopterului SMURD

Famiilile celor patru membri ai echipajului SMURD Iasi vor primi un milion de lei, a anuntat premierul Republicii Moldova, Pavel Filip, in cadrul sedintei de Guvern.

Este un moment trist pentru cetatenii de o parte si de alta a Prutului. Mesajul presedintelui Republicii Moldova in urma tragediei aviatice

Dupa tragedia de joi in care un elicopter SMURD romanesc s-a prabusit in Republica Moldova, presedintele de peste Prut, Nicolae Timofti, a tinut sa adreseze un mesaj de condoleante pentru.

Un terorist islamist a fost prins in timp ce voia sa patrunda pe teritoriul Republicii Moldova

Un militant islamist a fost depistat cand incerca sa patrunda in Republica Moldova, acesta fiind oprit de autoritati la frontiera cu Ucraina. Individul se pare ca are legaturi cu organizatii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )