Libnet.ro
UNICEF

17:45

Un milion de lei pentru familiile celor patru persoane decedate in urma prabusirii elicopterului SMURD

Adevărul Adevărul,
Un milion de lei pentru familiile celor patru persoane decedate in urma prabusirii elicopterului SMURD

Famiilile celor patru membri ai echipajului SMURD Iasi vor primi un milion de lei, a anuntat premierul Republicii Moldova, Pavel Filip, in cadrul sedintei de Guvern. continuă pe Adevărul

FOTO. Zi de doliu national in R.Moldova. Autoritatile romane si moldovene transmit condoleante pentru familiile celor patru salvatori

Vineri este zi de doliu in Republica Moldova in memoria celor patru victime ale catastrofei aviatice din Cantemir. Presedintele Romaniei, seful statului moldovean, premierii celor doua tari, politicieni si sefi de ministere au transmis condoleante familiilor victimelor celor patru salvatori care au murit, joi, in timpul unei misiuni SMURD FOTO. Presedentia republicii Moldova).

Trupurile celor patru persoane care au murit in accidentul aviatic SMURD din Republica Moldova, repatriate (VIDEO)

Tragedia aviatica SMURD in care patru persoane si-au pierdut viata a impresionat atat Romania, cat si Republica Moldova, arata B1 TV. intre timp, mai multi experti ai Inspectoratului.

Biserica Ortodoxa Romana, mesaj catre familiile membrilor echipajului SMURD: Jertfa celor patru membri in misiunile lor umanitare va ramane in memoria tuturor celor care i-au cunoscut

In urma tragediei din Republica Moldova in care un elicopter SMURD s-a prabusit, Patriarhia Romana a transmis un mesaj de condoleante pentru familiile membrilor echipajului care si-au pierdut.

imi pare rau atunci cand salvatorii devin victime. Raed Arafat, mesaj de condoleante pentru familiile victimelor din elicopterul SMURD prabusit in Republica Moldova

In urma prabusirii elicopterului SMURD pe teritoriul Republicii Moldova, secretarul de Stat in Sanatate, Raed Arafat, a transmis un mesaj de condoleante familiilor celor patru victime. Acesta a postat pe.

Noi date in accidentul aviatic SMURD: Elicopterul, alimentat din Republica Moldova. Arafat: Autopsia celor patru victime, facuta in cursul noptii (VIDEO)

Noi detalii apar in ancheta cu privire la tragedia aviatica SMURD in care patru persoane si-au pierdut viata. Se pare ca s-au luat deja probe din combustibil, iar elicopterul a fost alimentat din.

Trupurile celor patru membri SMURD, aduse in tara

ACTUALIZARE 19:35 Trupurile neinsufletite ale celor patru membri SMURD, care au murit in urma prabusirii unui elicopter in Republica Moldova, au fost aduse astazi in Iasi, transmit televiziunile de stiri. *ACTUALIZARE 10:39 Procurorii ridica probe de la locul accidentului *ACTUALIZARE 10:20 Arafat: A fost facuta autopsia celor care au murit in urma prabusirii elicopterului *ACTUALIZARE 10:14 Ciolos: Autoritatile moldovene ar fi de acord ca autoritatile romane sa preia complet ancheta in cazul prabusit elicopterul SMURD *Astazi a fost decretata zi de doliu national la Chisinau.

FOTO+VIDEO. Un elicopter SMURD de la Iasi s-a prabusit in Republica Moldova. Patru persoane au murit. Primele marturii

Un elicopter SMURD Iasi s-a prabusit in raionul Cantemir in timp ce se indrepta spre Cahul pentru a prelua un pacient. Patru persoane au murit, anunta Radio Romania Chisinau.

Romania si Bulgaria au cerut Canadei, printr-o scrisoare comuna, ridicarea vizelor pentru cetatenii celor doua state

Romania si Bulgaria au cerut Canadei, printr-o scrisoare comuna, ridicarea vizelor pentru cetatenii celor doua state, a declarat premierul bulgar, Boicov Borisov, intr-o conferinta comuna cu.

Iohannis a transmis cererile de urmarire penala a celor patru fosti ministri

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, ieri, ministrului Justitiei cererile de urmarire penala pentru patru fosti ministri - Mihai Tanasescu, Dan Ioan Popescu, Sebastian Vladescu si Gheorghe Pogea - , in dosarul Rompetrol II.

Iohannis transmite cererea de urmarire penala a celor patru fosti ministri in dosarul Rompetrol II

ACTUALIZARE 12:25 Tariceanu despre dosarul Rompetrol II: A facut foarte bine Iohannis, deciziile politice nu pot fi cenzurate de Parchet Copresedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat astazi, intr-o conferinta de presa sustinuta la Targu Mures, ca presedintele Klaus Iohannis a facut foarte bine ca a transmis ministrului Justitiei cererile de urmarire penala pentru patru fosti ministri in dosarul Rompetrol II, acesta aratand ca demersul respectiv este un mesaj pentru viitorii ministri, insa a specificat ca deciziile politice nu pot fi cenzurate de Parchet, potrivit unor surse din presa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )