Libnet.ro
UNICEF

22:30

Premierul Republicii Moldova: Romania este principalul nostru sustinator, dar despre Unire nu se discuta

Antena3 Antena3,
Premierul Republicii Moldova: Romania este principalul nostru sustinator, dar despre Unire nu se discuta

Subiectul unirii Republicii Moldova cu Romania nu se afla in acest moment pe agenda politica a Chisinaului si nici a Bucurestiului, a declarat sambata premierul Valeriu Strelet in cadrul unei emisiuni. continuă pe Antena3

Noul premier moldovean Valeriu Strelet: Romania este principalul nostru sustinator, dar despre Unire nu se discuta

Premierul de la Chisinau, Valeriu Strelet a declarat, sambata, ca desi Romania este principalul sustinator al Moldovei, nu se discuta in prezent despre Unire, scrie Independent. md. Romania este principalul.

Premierul Republicii Moldova solicita o vizita de URGENTA a FMI la Chisinau

Premierul Republicii Moldova, Valeriu Strelet, a anuntat vineri ca a adresat o scrisoare Fondului Monetar International prin care a solicitat trimiterea de urgenta a unei misiuni a institutiei financiare internationale la Chisinau.

Solicitarea urgenta trimisa catre FMI de premierul Republicii Moldova

Premierul Republicii Moldova, Valeriu Strelet, a anuntat vineri ca a adresat o scrisoare Fondului Monetar International prin care a solicitat trimiterea de urgenta a unei misiuni a institutiei financiare .

Alina Gorghiu: Succes noului guvern al Republicii Moldova! Romania va fi in continuare cel mai bun avocat pentru eurointegrarea romanilor dintre Prut si Nistru

Copresedintele PNL Alina Gorghiu i-a urat joi, printr-un mesaj postat pe Facebook, succes noului Guvern de la Chisinau, exprimandu-si speranta ca Executivul condus de Valeriu Strelet va urma calea spre Uniunea.

Noul premier al Republicii Moldova, Valeriu Strelet, a solicitat o vizita de urgenta a FMI la Chisinau

Premierul Republicii Moldova, Valeriu Strelet, a anuntat vineri, in cadrul primei sedinte a noului Guvern de la Chisinau, ca a trimis o scrisoare Fondului Monetar International, prin care a cerut trimiterea de.

Ce spune noul premier al Republicii Moldova despre unirea cu Romania

Subiectul unirii Republicii Moldova cu Romania nu se afla in acest moment pe agenda politica a Chisinaului si nici a Bucurestiului, a declarat sambata premierul Valeriu Strelet la o emisiune.

Guvernul Republicii Moldova: cine sunt ministrii lui Valeriu Straulet

Guvernul condus de premierul Valeriu Strelet a primit, joi dupa-amiaza, votul de incredere al Parlamentului Republicii Moldova, informeaza Jurnal de Chisinau.

Klaus Iohannis: Salut investirea noului Guvern al Republicii Moldova. Vreau ca partenerii nostri sa fie convinsi ca vor avea in Romania cel mai important sprijin

Presedintele Klaus Iohannis a transmis joi, printr-un mesaj postat pe Facebook, ca saluta investirea noului Guvern de la Chisinau. Salut investirea noului Guvern al Republicii Moldova, un guvern cu o orientare.

MAE saluta formarea noului Guvern de la Chisinau. Aurescu: Romania sustine pe mai departe, ferm si neconditionat, parcursul european al Republicii Moldova

Ministerul roman al Afacerilor Externe MAE) saluta formarea noului Guvern al Republicii Moldova, subliniind ca noul Executiv de la Chisinau probeaza responsabilitatea fortelor politice pro-europene fata de.

Populatia Republicii Moldova va scadea dramatic pana in 2050

Populatia Republicii Moldova se va diminua cu pana la 20,3% in urmatorii 35 de ani, potrivit unui raport realizat de ONU cu privire la prospectiunile populatiei mondiale pe anul 2015. Astfel, Republica Moldova va ocupa locul patru in clasamentul mondial al tarilor cu cea mai mare rata de scadere a populatiei pana in 2050.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )