Libnet.ro
UNICEF

00:07

Klaus Iohannis: Salut investirea noului Guvern al Republicii Moldova. Vreau ca partenerii nostri sa fie convinsi ca vor avea in Romania cel mai important sprijin

B1 B1,
Klaus Iohannis: Salut investirea noului Guvern al Republicii Moldova. Vreau ca partenerii nostri sa fie convinsi ca vor avea in Romania cel mai important sprijin

Presedintele Klaus Iohannis a transmis joi, printr-un mesaj postat pe Facebook, ca saluta investirea noului Guvern de la Chisinau. Salut investirea noului Guvern al Republicii Moldova, un guvern cu o orientare. continuă pe B1

Alina Gorghiu: Succes noului guvern al Republicii Moldova! Romania va fi in continuare cel mai bun avocat pentru eurointegrarea romanilor dintre Prut si Nistru

Copresedintele PNL Alina Gorghiu i-a urat joi, printr-un mesaj postat pe Facebook, succes noului Guvern de la Chisinau, exprimandu-si speranta ca Executivul condus de Valeriu Strelet va urma calea spre Uniunea.

MAE saluta formarea noului Guvern de la Chisinau. Aurescu: Romania sustine pe mai departe, ferm si neconditionat, parcursul european al Republicii Moldova

Ministerul roman al Afacerilor Externe MAE) saluta formarea noului Guvern al Republicii Moldova, subliniind ca noul Executiv de la Chisinau probeaza responsabilitatea fortelor politice pro-europene fata de.

Guvernul Republicii Moldova: cine sunt ministrii lui Valeriu Straulet

Guvernul condus de premierul Valeriu Strelet a primit, joi dupa-amiaza, votul de incredere al Parlamentului Republicii Moldova, informeaza Jurnal de Chisinau.

Adevarul Live: Cum se unge un premier. Jocurile de culise care au dat noul prim-ministru al Republicii Moldova

Jurnalistii Adevarul si corespondentii de la Chisinau discuta, la Adevarul Live, despre negocierile dure care au dus la desemnarea lui Valeriu Strelet pentru functia de premier al Republicii Moldova, desi Maia Sandu, ministru al Economiei si fost economist la Banca Mondiala, a fost favorita pentru preluarea conducerii Guvernului.

Valeriu Strelet, candidatul desemnat pentru functia de premier al Republicii Moldova, a inceput consultarile cu fractiunile parlamentare in vederea obtinerii votului de incredere

Candidatul desemnat oficial pentru functia de prim-ministru al Republicii Moldova, Valeriu Strelet, a demarat consultarile cu fractiunile parlamentare de la Chisinau pentru a obtine voturile necesare investirii.

Cum a cazut candidatura Maiei Sandu la functia de premier al Republicii Moldova

Maia Sandu, ministrul in exercitiu al Educatiei si care a fost propusa initial pentru functia de prim-ministru al Republicii Moldova, sustine ca liberalul Mihai Ghimpu si democratul Marian Lupu au refuzat sa discute cu ea despre programul de guvernare al viitorului executiv.

Cu diplomele in regula, Valeriu Strelet preia conducerea Republicii Moldova

Valeriu Strelet a inlocuit-o pe Maia Sandu in calitate de candidat la functia de premier al Republicii Moldova, dupa mai multe zile de zvonuri de presa si negocieri cu usile inchise intre liderii partidelor pro-europene de la Chisinau.

Liviu Dragnea: Nu am niciun fel relatie cu Klaus Iohannis

Liviu Dragnea a vorbit, in emisiunea Subiectiv, despre relatia sa cu presedintele Klaus Iohannis. intrebat in ce relatie este cu presedintele ales Klaus Iohannis, Liviu Dragnea a raspuns: Nu am vorbit cu.

Unde isi va petrece Klaus Iohannis concediul vara asta

Carmen si Klaus Iohannis, Prima Doamna si Presedintele Romaniei, se pare ca s-au hotarat unde isi vor petrece, vara aceasta, concediul. Iata ce destinatie de vacanta au ales cei doi! .

Cum isi impart Carmen si Klaus Iohannis treburile casnice

Afla cum isi impart Prima Doamna si Presedintele Romaniei, Carmen si Klaus Iohannis, treburile casnice atunci cand nu se afla la Cotroceni, ci la Sibiu! Iata ce responsabilitati le revin fiecaruia dintre ei! .

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )