Libnet.ro
UNICEF

17:15

Noul premier moldovean Valeriu Strelet: Romania este principalul nostru sustinator, dar despre Unire nu se discuta

B1 B1,
Noul premier moldovean Valeriu Strelet: Romania este principalul nostru sustinator, dar despre Unire nu se discuta

Premierul de la Chisinau, Valeriu Strelet a declarat, sambata, ca desi Romania este principalul sustinator al Moldovei, nu se discuta in prezent despre Unire, scrie Independent. md. Romania este principalul. continuă pe B1

Sputnik: Noul premier moldovean Valeriu Strelet, deschis la dialog cu Rusia

Noul premier moldovean Valeriu Strelet PLDM) a declarat ca Moscova ramane pentru Chisinau un partener important, pronuntandu-se in favoarea unei restabiliri a cooperarii cu Rusia si a dezvoltarii relatiilor.

Noul premier moldovean solicita trimiterea de urgenta a unei misiuni FMI la Chisinau

Valeriu Strelet, noul premier al Republicii Moldova, a solicitat, vineri, Fondului Monetar International FMI) trimiterea de urgenta a unei misiuni la Chisinau pentru negocierea unui nou acord de imprumut.

Premierul Republicii Moldova: Romania este principalul nostru sustinator, dar despre Unire nu se discuta

Subiectul unirii Republicii Moldova cu Romania nu se afla in acest moment pe agenda politica a Chisinaului si nici a Bucurestiului, a declarat sambata premierul Valeriu Strelet in cadrul unei emisiuni.

Presa rusa anunta o restabilire a dialogului intre Republica Moldova si Rusia

Noul premier moldovean Valeriu Strelet PLDM) s-a pronuntat in favoarea unei restabiliri a cooperarii cu Moscova si a dezvoltarii relatiilor bilaterale, scrie portalul rus Sputnik. Moscova ramane pentru.

Uniunea Europeana si Statele Unite saluta investirea noului guvern de la Chisinau

UE si SUA au salutat investirea noului guvern al Republicii Moldova, seful misiunii UE la Chisinau, Pirkka Tapiola, tinand sa se intalneasca personal vineri cu noul premier moldovean, Valeriu Strelet, in.

Noul premier al Republicii Moldova, Valeriu Strelet, a solicitat o vizita de urgenta a FMI la Chisinau

Premierul Republicii Moldova, Valeriu Strelet, a anuntat vineri, in cadrul primei sedinte a noului Guvern de la Chisinau, ca a trimis o scrisoare Fondului Monetar International, prin care a cerut trimiterea de.

Ce spune noul premier al Republicii Moldova despre unirea cu Romania

Subiectul unirii Republicii Moldova cu Romania nu se afla in acest moment pe agenda politica a Chisinaului si nici a Bucurestiului, a declarat sambata premierul Valeriu Strelet la o emisiune.

Valeriu Strelet: Sunt un om de partid, dar nu sunt o marioneta

Noul prim-ministru al Republicii Moldova, Valeriu Strelet, asigura cetatenii tarii ca isi va face datoria si va gasi solutii pentru a ameliora situatia dificila in care se afla Moldova. Arta politicului este de a gasi solutii in situatii dificile. Sunt un om de partid, apreciez munca in echipa, dar nu sunt o marioneta. Eu imi voi face datoria, a declarat Strelet in cadrul unei emisiuni televizate.

Republica Moldova are un nou Guvern: Executivul format de Valeriu Strelet a primit votul de incredere al Parlamentului

Republica Moldova are un nou Guvern. Executivul condus de Valeriu Strelet a primit joi votul de incredere al Parlamentului de la Chisinau, informeaza Unimedia. Votul dat de Legislativ vine dupa o dezbatere asupra.

Bogdan Aurescu: in calitatea de membru NATO, Romania este in perfecta siguranta

In calitate de membru NATO, Romania nu este o tinta a Rusiei deoarece un atac asupra tarii noastre ar insemna un atac la intreaga alianta, a declarat ministrul de Externe, Bogdan Aurescu in cadrul unui.

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )