Libnet.ro
UNICEF

09:45

Premierul Rusiei, IRONIZAT pentru ca ar fi adormit in timpul ceremoniei de deschidere a JO

Antena3 Antena3,
Premierul Rusiei, IRONIZAT pentru ca ar fi adormit in timpul ceremoniei de deschidere a JO

Premierul rus, Dmitri Medvedev, a fost ironizat, sambata, pe retelele de socializare pentru ca ar fi atipit in timpul grandioasei ceremonii de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Soci, relateaza AFP, conform. continuă pe Antena3

VIDEO Dmitri Medvedev ar fi atipit in timpul ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Soci. Premierul rus, ironizat pe internet

Premierul rus Dmitri Medvedev a fost ironizat, sambata, pe retelele de socializare pentru ca ar fi atipit in timpul grandioasei ceremonii de deschidere a Jocurilor Olimpice de iarna de la Soci, relateaza Mediafax.

Dmitri Medvedev, ironizat pentru ca a atipit in timpul ceremoniei de deschidere a JO de la Soci (VIDEO)

Premierul rus, Dmitri Medvedev, a fost ironizat, sambata, pe retelele de socializare pentru ca ar fi atipit in timpul grandioasei ceremonii de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Soci. Imaginile difuzate de.

VIDEO Dmitri Medvedev a adormit in timpul ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Sochi

O secventa video aparuta sambata pe internet il arata pe premierul rus Dimitri Medvedev atipit in timpul ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Sochi. Somnul lui Medvedev a venit in timpul discursului rostit de seful organizarii Olimpiadei si de cel al presedintelui Putin.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )