Libnet.ro
UNICEF

10:00

VIDEO Dmitri Medvedev a adormit in timpul ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Sochi

Online Sport Online Sport,
VIDEO Dmitri Medvedev a adormit in timpul ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Sochi

O secventa video aparuta sambata pe internet il arata pe premierul rus Dimitri Medvedev atipit in timpul ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Sochi. Somnul lui Medvedev a venit in timpul discursului rostit de seful organizarii Olimpiadei si de cel al presedintelui Putin. continuă pe Online Sport

VIDEO Dmitri Medvedev ar fi atipit in timpul ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Soci. Premierul rus, ironizat pe internet

Premierul rus Dmitri Medvedev a fost ironizat, sambata, pe retelele de socializare pentru ca ar fi atipit in timpul grandioasei ceremonii de deschidere a Jocurilor Olimpice de iarna de la Soci, relateaza Mediafax.

intalnire intre Victor Ponta si Dmitri Medvedev cu ocazia ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Soci

Premierul rus, Dmitri Medvedev, se va intalni cu omologii sai din Lituania, R. Moldova, Romania si Bulgaria, vineri, cu ocazia ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Soci, relateaza Vocea Rusiei.

Premierul Rusiei, IRONIZAT pentru ca ar fi adormit in timpul ceremoniei de deschidere a JO

Premierul rus, Dmitri Medvedev, a fost ironizat, sambata, pe retelele de socializare pentru ca ar fi atipit in timpul grandioasei ceremonii de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Soci, relateaza AFP, conform.

Dmitri Medvedev, ironizat pentru ca a atipit in timpul ceremoniei de deschidere a JO de la Soci (VIDEO)

Premierul rus, Dmitri Medvedev, a fost ironizat, sambata, pe retelele de socializare pentru ca ar fi atipit in timpul grandioasei ceremonii de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Soci. Imaginile difuzate de.

Premierul Iurie Leanca se intalneste cu premierul rus, Dmitri Medvedev, la Soci

Premierul rus, Dmitri Medvedev, va avea scurte intrevederi cu omologii sai din Lituania, Republica Moldova, Romania si Bulgaria, vineri, cu ocazia ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Soci, relateaza agentia Itar-Tass.

Premierul rus, Dmitri Medvedev, se intalneste cu Victor Ponta la Soci

Premierul rus, Dmitri Medvedev, va avea scurte intrevederi cu omologii sai din Lituania, R. Moldova, Romania si Bulgaria, vineri, cu ocazia ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Soci, relateaza Vocea Rusiei, in pagina electronica.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )