Libnet.ro
UNICEF

08:00

Premierul Tudose despre proteste:Trebuie sa explicam mai bine si mai des modificarile

România Liberă România Liberă,
Premierul Tudose despre proteste:Trebuie sa explicam mai bine si mai des modificarile

Premierul Mihai Tudose a afirmat luni ca, dupa protestele din strada, a inteles ca Executivul trebuie sa continue cu masurile adoptate, dar ca acestea trebuie explicate de ministrul de Finante, Ionut Misa, mai bine si mai des. continuă pe România Liberă

Mihai Tudose, despre proteste: Ce am inteles eu din ce am vazut in strada este ca trebuie sa continuam

Premierul Romaniei, Mihai Tudose, a spus ca ceea ce a inteteles el in urma protestelor este ca Executivul trebuie sa-si vada mai departe de treaba in ceea ce priveste masurile adoptate,.

Ar fi mult mai bine ca firmele sa angajeze romani, decat sa ceara deschiderea granitelor

Firmele cer deschiderea granitelor pentru muncitorii straini, insa acestia vor trebui platiti cu salariul mediu, respectiv cu peste 3. 000 de lei pe luna, potrivit unei directive europene, si ar fi mult mai bine ca firmele sa angajeze muncitori romani, cu ajutorul banilor europeni si al programelor guvernamentale, a declarat, astazi, ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, intr-o dezbatere pe tema crizei fortei de munca din Romania.

Ce bacterii periculoase pot transmite mustele. Mai bine aruncati mancarea

Un nou studiu sugereaza ca mustele pot transmite bacterii mult mai periculoase decat se credea anterior, chiar si in urma unor vizite foarte scurte pe alimente, ceea ce inseamna ca hrana contaminata este mai bine sa fie aruncata, informeaza The Telegraph.

Mihai Tudose, despre o posibila remaniere a ministrului Bodog: La Guvernul pe care il conduc eu nu avem remaniere

Premierul Mihai Tudose a negat ferm ca va fi vreo remaniere, dupa ce presedintele executiv al PSD, Niculae Badalau, a declarat ca pana in februarie actualul ministru al Sanatatii, Florian Bodog, ar putea fi schimbat cu deputata PSD Elena Dinu.

Tudose, despre protestele din ultima perioada: Unele - corecte si justificate, altele - provocate

Unele dintre manifestatiile din ultima perioada au fost justificate, normale si corecte, in timp ce altele au fost provocate, a declarat, joi seara, la Antena 3, premierul Mihai Tudose.

Premierul Tudose acuza BNR ca nu a intervenit ca sa opreasca deprecierea leului

Banca Nationala a Romaniei BNR) poarta o parte din vina pentru deprecierea leului in raport cu moneda europeana, a acuzat aseara premierul Mihai Tudose, precizand ca este nevoie de o discutie serioasa cu reprezentantii Bancii Centrale pe acest subiect. Premierul a mai sustinut ca BNR putea interveni in chestiunea cresterii euro, dar nu a facut-o.

Premierul Tudose infirma o eventuala remaniere guvernamentala

ACTUALIZARE 17:33 Tudose: Nu vor fi remanieri Nu vor fi operate remanieri guvernamentale in prezent, a reiterat premierul Mihai Tudose, aratand ca o analiza asupra activitatii Executivului va fi facuta in luna ianuarie. ------------ Premierul Mihai Tudose a infirmat, astazi, o eventuala remaniere guvernamentala in urmatoarea perioada.

Premierul Tudose:in 2018 vom avea cresetere economica de peste 6%

Premierul Mihai Tudose a declarat, joi, la Antena 3, ca nivelul cresterii economiei in anul 2018 va depasi 6%, nivelul pe care premierul il prognozeaza pentru finele anului in curs.

Premierul Tudose: Eu am incredere in OLAF

Premierul Mihai Tudose a fost intrebat luni de ziaristi daca are incredere in Oficiul European de Lupta Anti-Frauda, raspunzand ca are incredere in institutia europeana, a carei sesizare a condus la constituirea dosarului DNA in care Liviu Dragnea si sefii de la TelDrum sunt urmariti penal pentru constituirea unui grup infractional organizat si abuz in serviciu.

Premierul Tudose infirma o eventuala remaniere guvernamentala

Premierul Mihai Tudose a infirmat, astazi, o eventuala remaniere guvernamentala in urmatoarea perioada.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2511 seconds )