Libnet.ro
UNICEF

12:00

Premierul Turciei despre situatia din Egipt: Israelul a organizat inlaturarea lui Morsi. SUA condamna declaratia

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Premierul Turciei despre situatia din Egipt: Israelul a organizat inlaturarea lui Morsi. SUA condamna declaratia

Premierul Turciei, Recep Tayyip Erdogan, afirma ca Israelul se afla in spatele planului care a condus la inlaturarea de la putere a presedintelui islamist egiptean Mohamed Morsi, relateaza AFP. continuă pe Wall-Street Ro

Reuniune de urgenta a ministrilor de externe europeni cu privire la situatia din Egipt

Ministrii de externe din Uniunea Europeana UE) vor organiza o reuniune de urgenta la Bruxelles, miercuri, pentru a discuta situatia din Egipt, a declarat un purtator de cuvant al UE, citat de sursele internationale de presa.

intrunire de urgenta la Bruxelles. TOTI ministrii de Externe din UE, chemati sa analizeze situatia din Egipt

Toti cei 28 de ministrii de Externe ai Uniunii Europene se vor intruni de urgenta miercuri, pentru a analiza situatia din Egipt. Cu aceasta ocazie se vor reevalua relatiile blocului european cu administratia de.

Ministrii afacerilor externe din UE se vor intalni miercuri pentru a examina situatia din Egipt

Ministrii afacerilor externe din tarile membre ale Uniunii Europene vor avea o reuniune exceptionala miercuri, la Bruxelles, pentru a examina situatia din Egipt si pentru a se pune de acord asupra unei pozitii comune in acest dosar, a anuntat un purtator de cuvant al Comisiei Europene, informeaza AFP.

Ministrii afacerilor externe din UE se vor intalni miercuri pentru a examina situatia din Egipt

UPDATE 16:35: Ministrii de externe ai Uniunii Europene ar putea discuta despre posibilitatea de a impune un embargo asupra armelor in Egipt, cand se vor intalni miercuri pentru discuta violentele din Egipt, a declarat un oficial al UE, citat de presa internationala.

Premierul Turciei face acuzatii grave: Israelul a organizat inlaturarea lui Mohamed Morsi.

Premierul Turciei, Recep Tayyip Erdogan, afirma ca Israelul se afla in spatele planului care a condus la inlaturarea de la putere a presedintelui islamist egiptean Mohamed Morsi, relateaza Mediafax. Stiti ce se spune in Egipt, ca democratia nu se bazeaza pe urne. Cine se afla in spatele acestei situatii? Israelul, a declarat Erdogan la Ankara, in cursul unei reuniuni a formatiunii conservatoare din care face parte, Partidul pentru Dreptate si Dezvoltare AKP). Ministrul israelian al .

Premierul Turciei: Israelul se afla in spatele loviturii de stat din Egipt

Premierul Turciei, Recep Tayyip Erdogan, a declarat ca Ankara are dovezi care sustin ca Israelul se afla in spatele loviturii de stat din Egipt, care l-a inlaturat de la putere pe Mohamed Morsi.

Premierul Turciei: Israelul a organizat inlaturarea lui Mohamed Morsi

Israelul ar sta in spatele planului care a dus la inlaturarea de la putere a presedintelui islamist egiptean Mohamed Morsi. Cel putin asta sustine premierul Turciei, Recep Tayyip Erdogan, scrie AFP, potrivit.

Erdogan: Israelul a orchestrat lovitura de stat din Egipt! Avem dovezi

Premierul Turciei, Recep Tayyip Erdogan, a declarat ca Ankara are dovezi care sustin ca Israelul se afla in spatele loviturii de stat din Egipt, care l-a inlaturat de la putere pe Mohamed Morsi. Erdogan spune ca O.

VIDEO Tensiunile din Egipt pun in pericol crestinii: Valul recent de atacuri asupra bisericilor, cel mai violent din ultimii ani

Crestinii copti din Egipt, care reprezinta circa 10% din cei 85 milioane de locuitori, au coexistat de secole cu majoritatea musulmanilor suniti. Periodic au avut loc scene violente, in special in sudul sarac, insa atacurile asupra proprietatilor si bisericilor crestine din ultima saptamana au fost cele mai grave din ultimii ani, scrie Reuters.

Mesajul Israelului pentru SUA si UE: Miza jocului din Egipt nu este democratia

Mesajul Israelului pentru Washington si capitalele cele mai importante ale Europei, legat de situatia din Egipt, este in esenta unul foarte simplu: opriti tara din destramare!.

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )