Libnet.ro
UNICEF

05:45

Premierul Victor Ponta a inceput o vizita de lucru la Kiev

B1 B1,
Premierul Victor Ponta a inceput o vizita de lucru la Kiev

Premierul Victor Ponta a ajuns, joi, la Kiev, pentru o vizita de lucru in Ucraina, informeaza Guvernul Romaniei. Premierul participa impreuna cu premierul moldovean, Iurie Leanca, la un pranz de lucru oferit de. continuă pe B1

Premierul Victor Ponta se va intalni la Kiev cu omologul sau ucrainean

Premierul Victor Ponta va pleca la Kiev, unde se va intalni cu omologul sau ucrainean, informeaza Mediafax. Primul ministru va exprima sprijinul Romaniei pentru apropierea Ucrainei de catre Uniunea.

Premierul Victor Ponta se va intalni la Kiev cu Petro Porosenko si Arseni Iateniuk

Premierul Victor Ponta a anuntat ca, in vizita pe care o va efectua in Ucraina se va intalni si cu presedintele Petro Porosenko si va participa, impreuna cu premierul moldovean Iurie Leanca si cu cel ucrainean Arseni Iateniuk, la o trilaterala Ucraina.

Premierul Victor Ponta a participat la Bucharest Forum 2014, cel mai important eveniment economic al toamnei

Premierul Victor Ponta a participat, joi, la deschiderea celei de a treia editie a conferintei economice si strategice regionale prin care Romania isi poate pune in valoare potentialul strategic si economic in.

Premierul Victor Ponta, invitat la Digi24, de la ora 20.30

Premierul Victor Ponta este invitatul emisiunii Jurnalul de seara, la postul de televiziune Digi24, incepand cu ora 20.

Premierul Victor Ponta, interviu pentru CNN. Romania trebuie sa le demostreze vecinilor ca succesul unei tari este un proiect european si pro-atlantic

Premierul Victor Ponta a acordat un interviu televiziunii americane CNN. Primul ministru a abordat teme economice si legate de politica externa. intrebat de ce considera ca ar fi un presedinte bun al Romaniei,.

Victor Ponta il preia din Chisinau pe Iurie Leanca si asista la meciul Dinamo Kiev-Steaua cu acesta si Arseni Iatseniuk

Premierul Victor Ponta, care va efectua joi o vizita in Ucraina, se va opri pe traseu, cu aeronava oficiala, la Chisinau pentru a-l lua la bord pe premierul Republicii Moldova, Iurie Leanca, iar la finalul vizitei va asista cu acesta si cu omologul ucrainean la partida de fotbal Dinamo Kiev-Steaua.

Victor Ponta si Arseni Iateniuk au semnat Acordul privind micul trafic la frontiera

Premierul Victor Ponta si omologul sau ucrainean, Arseni Iateniuk, au semnat, joi, la Kiev, Acordul dintre Romania si Ucraina privind micul trafic la frontiera, informeaza Agerpres. Acordul.

Victor Ponta: Romania este capabila ca in trei ani sa aduca bugetul apararii la 2% din PIB

Premierul Victor Ponta, candidat la alegerile prezidentiale, a declarat, joi, ca Romania este capabila sa asigure, asa cum a facut in ultimii doi ani, o crestere a bugetului alocat cheltuielilor de aparare si acest lucru se va face si in urmatorii trei ani, pana se va ajunge la acel angajament minim de 2% din PIB.

Victor Ponta, la Antena 3: Nu am luat Justitia de la Basescu ca sa o ducem la Ponta/Poate procurorul general ar trebui ales ca in SUA si nu numit

Premierul Victor Ponta crede ca exista procurori care raspund la comenzi politice si fac abuzuri si anunta ca acestia vor plati dupa ce el va ajunge presedinte. Intrebat de jurnalistii din studio de ce nu-i pedepseste acum pe procurorii care fac politie politica fiindca are toata puterea, Ponta spune ca nu intra in atributiile premierului si nu poate lua Justitia de la Basescu si sa o ducem la Ponta. Premierul a refuzat insa sa raspunda direct daca regreta acum numirea Laurei Codruta Kovesi in fruntea DNA. Ponta: Presa basista ii umple de noroi pe oameni ca Andronescu si Atanasiu.

Victor Ponta, despre avizul la Legea insolventei persoanelor fizice: Mai facem si ce nu am convenit cu FMI

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, ca Guvernul a dat aviz pozitiv propunerii legislative initiate de catre deputatul PSD Ana Birchall privind insolventa persoanelor fizice, el aratand ca Executivul mai face si lucruri pe care nu le-a convenit cu FMI si se va descurca daca va fi certat de Fond, scrie Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2334 seconds )