Libnet.ro
UNICEF

23:15

Victor Ponta si Arseni Iateniuk au semnat Acordul privind micul trafic la frontiera

Antena3 Antena3,
Victor Ponta si Arseni Iateniuk au semnat Acordul privind micul trafic la frontiera

Premierul Victor Ponta si omologul sau ucrainean, Arseni Iateniuk, au semnat, joi, la Kiev, Acordul dintre Romania si Ucraina privind micul trafic la frontiera, informeaza Agerpres. Acordul. continuă pe Antena3

Romania si Ucraina au semnat Acordul privind micul trafic de frontiera

Premierul Victor Ponta si omologul ucrainean Arsenii Iateniuk au semnat joi Acordul intre Guvernul Romaniei si Cabinetul de Ministri al Ucrainei privind micul trafic de frontiera, se arata intr-un comunicat de presa transmis de Guvern.

Romania a semnat acordul de mic trafic la frontiera cu Ucraina si cere deschiderea unui consulat

Premierul Victor Ponta, si omologul sau ucrainean, Arsenie Iateniuk, au semnat, joi, la Kiev, un acord privind micul trafic la frontiera dintre cele doua tari, relateaza Mediafax. Cu acest prilej, Ponta a.

Romania a semnat acordul de mic trafic la frontiera cu Ucraina

Premierul Victor Ponta, si omologul sau ucrainean, Arsenie Iateniuk, au semnat astazi, la Kiev, un acord privind micul trafic la frontiera dintre cele doua tari, transmit sursele de presa.

Premierul Victor Ponta se va intalni la Kiev cu Petro Porosenko si Arseni Iateniuk

Premierul Victor Ponta a anuntat ca, in vizita pe care o va efectua in Ucraina se va intalni si cu presedintele Petro Porosenko si va participa, impreuna cu premierul moldovean Iurie Leanca si cu cel ucrainean Arseni Iateniuk, la o trilaterala Ucraina.

Victor Ponta il preia din Chisinau pe Iurie Leanca si asista la meciul Dinamo Kiev-Steaua cu acesta si Arseni Iatseniuk

Premierul Victor Ponta, care va efectua joi o vizita in Ucraina, se va opri pe traseu, cu aeronava oficiala, la Chisinau pentru a-l lua la bord pe premierul Republicii Moldova, Iurie Leanca, iar la finalul vizitei va asista cu acesta si cu omologul ucrainean la partida de fotbal Dinamo Kiev-Steaua.

Orban: Victor Ponta si Daciana Sarbu au incalcat flagrant legislatia privind incompatibilitatile. Voi sesiza ANI

Vicepresedintele PNL, Ludovic Orban, spune ca Victor Ponta si Daciana Sarbu au incalcat flagrant legislatia privind incompatibilitatile si conflictul de interese prin faptul ca nu au trecut in declaratiile de avere bunurile celuilalt. Politicianul spune ca va sesiza ANI in acest caz, informeaza Mediafax.

Ludovic Orban: Victor Ponta si Daciana Sarbu au incalcat flagrant legislatia privind incompatibilitatile

Ludovic Orban spune ca Victor Ponta si Daciana Sarbu au incalcat flagrant legislatia privind incompatibilitatile si conflictul de interese prin faptul ca nu au trecut in declaratiile de avere bunurile .

Victor Ponta, despre avizul la Legea insolventei persoanelor fizice: Mai facem si ce nu am convenit cu FMI

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, ca Guvernul a dat aviz pozitiv propunerii legislative initiate de catre deputatul PSD Ana Birchall privind insolventa persoanelor fizice, el aratand ca Executivul mai face si lucruri pe care nu le-a convenit cu FMI si se va descurca daca va fi certat de Fond, scrie Mediafax.

Victor Ponta, la Antena 3: Nu am luat Justitia de la Basescu ca sa o ducem la Ponta/Poate procurorul general ar trebui ales ca in SUA si nu numit

Premierul Victor Ponta crede ca exista procurori care raspund la comenzi politice si fac abuzuri si anunta ca acestia vor plati dupa ce el va ajunge presedinte. Intrebat de jurnalistii din studio de ce nu-i pedepseste acum pe procurorii care fac politie politica fiindca are toata puterea, Ponta spune ca nu intra in atributiile premierului si nu poate lua Justitia de la Basescu si sa o ducem la Ponta. Premierul a refuzat insa sa raspunda direct daca regreta acum numirea Laurei Codruta Kovesi in fruntea DNA. Ponta: Presa basista ii umple de noroi pe oameni ca Andronescu si Atanasiu.

Victor Ponta, de la comunismul cu fata umana la socialismul cu fata hilara

Nu exista om politic intr-o relatie mai proasta cu aparatul de fotografiat si camera de filmat decat Victor Ponta. Liderul PSD a strans, in doi ani si ceva, mai multe imagini viralizate negativ decat au reusit Ion Iliescu, Adrian Nastase si Mircea Geoana la un loc, in 25 de ani. Irealul situatiei apare din faptul ca imaginile nu sunt furate cu vreo camera ascunsa sau prelucrate pe calculator, ci facute benevol chiar de personajul in discutie.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )