Libnet.ro
UNICEF

13:00

Premierul Victor Ponta primeste la Alba Iulia validarea PSD pentru candidatura la presedintie

Adevărul Adevărul,
Premierul Victor Ponta primeste la Alba Iulia validarea PSD pentru candidatura la presedintie

Premierul Victor Ponta va fi prezent vineri la Alba Iulia alaturi de aproape toti ministri din cabinet. Presedintele PSD va conduce din orasul unde exista cel mai important fief ACL din tara, un congres national al partidului organizat printr-un sistem de videoconferinta si va primii validarea organizatiilor locale pentru candidatura la functia de presedinte al Romaniei. continuă pe Adevărul

VIDEO Premierul Victor Ponta, vizita de-o ora la combinatul Oltchim

Prim-ministrul Victor Ponta a fost prezent astazi, pentru o ora, la combinatul chimic din Ramnicu Valcea. Este prima vizita pe care Victor Ponta o face la Oltchim, in calitate de prim-ministru.

Victor Ponta: PSD nu a luat o decizie privind suspendarea presedintelui. Nu sunt judecator sa spun daca a incalcat Constitutia

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca PSD-ul nu a luat inca o decizie privind suspendarea presedintelui. Nu am luat o decizie politica. in ce ma priveste am votat pentru suspendarea lui in 2007 si.

Victor Ponta: PSD nu a luat o decizie privind suspendarea presedintelui. Nu sunt judecator sa spun daca a incalcat Constitutia (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca PSD-ul nu a luat inca o decizie privind suspendarea presedintelui. Nu am luat o decizie politica. in ce ma priveste am votat pentru suspendarea lui in 2007 si.

FOTO VIDEO inca un an de lucrari pe DN2D Focsani-Ojdula-Tg.Secuiesc. Premierul Victor Ponta a inspectat stadiul lucrarilor

Seful Guvernului a venit astazi la Lepsa, pentru a verifica stadiul lucrarilor la DN2D Focsani-Ojdula-Tg. Secuiesc, lucrare pe care autoritatile judetului au anuntat ca va fi finalizata in aceasta toamna.

Premierul Victor Ponta vine joi in Vrancea

Seful executivului va veni cel mai probabil cu elicopterul la Lepsa, pentru a verifica stadiul lucrarilor la DN2D Focsani-Ojdula-Tg. Secuiesc.

VIDEO Victor Ponta: Suspendarea presedintelui presupune niste implicatii interne si internationale, PSD nu a luat inca o decizie politica

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat marti ca social-democratii nu au luat inca o decizie cu privire la sustinerea demersului initiat de Calin Popescu Tariceanu pentru suspendarea presedintelui Traian Basescu, aratand ca suspendarea presupune o procedura constitutional-juridica si politica si, totodata, niste implicatii interne si internationale. Din acest punct de vedere, pot sa trec peste ceea ce simt in acest moment, si anume faptul ca orice zi fara Traian Basescu presedinte este un act de dreptate la adresa romanilor, si pot sa asum responsabilitatea evaluarii tuturor rezultatelor si efectelor implicatiilor unei asemenea actiuni, a afirmat Ponta.

Curtea Constitutionala il acuza pe Victor Ponta de minciuna

In iunie a. c. , premierul Victor Ponta s-a adresat Curtii Constitutionale pentru a transa ceea ce seful PSD considera a fi un conflict juridic de natura constitutionala intre Guvern si Presedintele Romaniei. Mai precis, Ponta se plangea Curtii ca presedintele Traian Basescu nu l-a delegat pe premier sa participe la una din sedintele Consiliului European.

VIDEO Victor Ponta despre presupusul ofiter acoperit dintre candidatii la Presedintie: Evident ca nu la mine se referea Basescu

Premierul Victor Ponta a comentat joi seara, la Bistrita, afirmatiile presedintelui Traian Basescu potrivit caruia printre candidatii la Presedintie ar fi un ofiter acoperit. Evident ca nu se referea la mine dl Traian Basescu, fiindca ne-a verificat pe toti membrii Guvernului. El a mai afirmat ca, desi ar putea sti o astfel de informatie, in calitate de vicepresedinte al Consiliului Suprem de Aparare al Tarii CSAT), ar fi o infractiune sa o divulge.

Victor Ponta: Vrem sa unim Moldova de Transilvania prin drumuri

Premierul Victor Ponta a declarat joi, in judetul Vrancea, unde a verificat stadiul lucrarilor la DN2D, ca acesta face parte din proiectul major national prin care se doreste unificarea, prin infrastructura, a .

Victor Ponta spune ca proiectul privind noile cote de redevente petroliere va fi supus dezbaterii publice abia dupa vizita delegatiei FMI din noiembrie

Premierul Victor Ponta a afirmat miercuri ca noul sistem de redevente petroliere va fi supus dezbaterii publice dupa vizita delegatiei Fondului Monetar International din luna noiembrie. Reamintim ca HotNews. ro a atras atentia ca Executivul ar vrea sa puna in dezbatere publica proiectul privind noile redevente abia in noiembrie- decembrie, chiar in perioada in care expira cele actuale. Motivul pentru care un astfel de proiect va fi facuta public dupa alegeri, cu foarte putin timp inainte de adoptare si punere in aplicare, nu poate fi decat unul: Proiectul nu este pe masura asteptarilor populatiei in privinta redeventelor petroliere si l-ar putea afecta pe Ponta in campania pentru prezidentiale.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )