Libnet.ro
UNICEF

15:45

Premierul Victor Ponta, o revelatie dupa trei ani de guvernare: Hai sa mai muncim si noi!

B1 B1,
Premierul Victor Ponta, o revelatie dupa trei ani de guvernare: Hai sa mai muncim si noi!

Premierul Ponta pare ca a avut o revelatie la aproximativ 3 ani de cand este seful Guvernului. Nemultumit ca investitorii straini nu vin in Romania, acesta le-a cerut subalternilor sa deschida larg portile. continuă pe B1

Presedintele Klaus Iohannis, intalnire cu premierul Victor Ponta: Tema de discutie, ordinea de zi a viitoarei sedinte a CSAT

Presedintele Klaus Ioghannis s-a intalnit, joi dimineata, cu premierul Victor Ponta pentru a discuta despre ordinea de zi a viitoarei sedinte a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii, potrivit unui comunicat al.

Premierul Victor Ponta a numit doi consilieri de stat in Ministerul Economiei

Premierul Victor Ponta a semnat decizia prin care Sorin Encutescu, fost consilier al prim-ministrului, si Florin Vodita au fost numiti in functia de secretar de stat in Ministerul Economiei, Comertului si.

Victor Ponta, la aproape un an dupa ruperea USL: Din pacate, rautatea si prostia si-au dat mana. Raul a castigat, dar timpul va face dreptate

Premierul Victor Ponta a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj in care aminteste de ziua de 5 februarie 2011 ca fiind cea in care s-au pus bazele celui mai frumos si bun proiect politic de dupa 89, Uniunea.

Victor Ponta la 4 ani de la constituirea USL: A fost cel mai frumos si bun proiect politic de dupa '89

Premierul Victor Ponta a marcat joi, printr-o postare pe Facebook, implinirea a 4 ani de la constituirea Uniunii Social Liberale, USL fiind, in opinia sa, cel mai frumos si bun proiect politic de dupa '89. 5 Februarie 2011 - am pus bazele celui mai frumos si bun proiect politic de dupa '89! USL a reprezentat singurul adversar politic al Regimului 'Basescu', un regim mafiot si antinational care si in zilele acestea isi arata adevarata fata), USL a fost speranta de schimbare si autorul reparatiilor morale, economice si materiale reusite dupa 7 mai 2012. Si sunt foarte mandru de aceste realizari a scris Victor Ponta pe reteaua de socializare.

Victor Ponta, un romantic incurabil: 5 Februarie 2011 - am pus bazele celui mai frumos si bun proiect politic de dupa 89. Sunt convins ca timpul va face dreptate USL (FOTO)

Premierul Victor Ponta a rememorat, pe Facebook, momentul de acum 4 ani, cand s-a format Uniunea Social Liberala, alaturi de Crin Antonescu. 5 Februarie 2011 - am pus bazele celui mai frumos si bun proiect.

De ce inregistreaza Romania cea mai mica rata de absorbtie a fondurilor europene. O explicatie diferita de a lui Victor Ponta

Comisia Europeana a atras atentia ca Romania inregistreaza cea mai mica rata de absorbtie a fondurilor europene. Sefa reprezentantei CE in Romania, Angela Filote, a precizat ca tara noastra nu mai are decat acest an pentru a incerca sa utilizeze cat mai mult din finantarile care au venit pe perioada 2007-2013. Premierul Victor Ponta a reactionat, afirmand ca in privinta achizitiilor publice este o catastrofa nationala si cauzele sunt numeroasele contestatii depuse care blocheaza proiecte de sute de milioane de euro. Nu contestatiile reprezinta o frana in absorbtia fondurilor europene, ci, din contra, masurile luate de Guvernul actual in ultimii doi ani, scrie un cititor HotNews. ro care ne-a trimis o analiza pe aceasta situatie.

Victor Ponta: Salut decizia infiintarii unor structuri multinationale NATO de comanda si control in Romania

Premierul Victor Ponta a salutat, vineri, pe contul sau de Facebook, decizia infiintarii unor structuri NATO de comanda si control in Romania. Salut decizia infiintarii unor structuri multinationale.

Victor Ponta, mesaj nostalgic legat de USL

Premierul Victor Ponta a pus pe Facebook un mesaj nostalgic in care a amintit ca ziua de 5 februarie 2011 a reprezentat inceputul USL, o alianta politica formata alaturi de Crin Antonescu.

Dragnea cere audierea lui Victor Ponta

ACTUALIZARE 16:50 Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a cerut in fata instantei ca in Dosarul Referendumul sa fie audiat si premierul Victor Ponta.

Victor Ponta, in sedinta de Guvern: Toate masurile sa fie inainte dezbatute in Parlament. E o catastrofa nationala cu achizitiile publice, ne ajunge cutitul la os

Premierul Victor Ponta a declarat, la debutul sedintei saptamanale de Guvern, ca fiecare membru al Executivului va merge, in fiecare zi de luni, in Parlament pentru a raspunde intrebarilor colegilor de.

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )