Libnet.ro
UNICEF

07:45

Victor Ponta, un romantic incurabil: 5 Februarie 2011 - am pus bazele celui mai frumos si bun proiect politic de dupa 89. Sunt convins ca timpul va face dreptate USL (FOTO)

B1 B1,
Victor Ponta, un romantic incurabil: 5 Februarie 2011 - am pus bazele celui mai frumos si bun proiect politic de dupa 89. Sunt convins ca timpul va face dreptate USL (FOTO)

Premierul Victor Ponta a rememorat, pe Facebook, momentul de acum 4 ani, cand s-a format Uniunea Social Liberala, alaturi de Crin Antonescu. 5 Februarie 2011 - am pus bazele celui mai frumos si bun proiect. continuă pe B1

Victor Ponta la 4 ani de la constituirea USL: A fost cel mai frumos si bun proiect politic de dupa '89

Premierul Victor Ponta a marcat joi, printr-o postare pe Facebook, implinirea a 4 ani de la constituirea Uniunii Social Liberale, USL fiind, in opinia sa, cel mai frumos si bun proiect politic de dupa '89. 5 Februarie 2011 - am pus bazele celui mai frumos si bun proiect politic de dupa '89! USL a reprezentat singurul adversar politic al Regimului 'Basescu', un regim mafiot si antinational care si in zilele acestea isi arata adevarata fata), USL a fost speranta de schimbare si autorul reparatiilor morale, economice si materiale reusite dupa 7 mai 2012. Si sunt foarte mandru de aceste realizari a scris Victor Ponta pe reteaua de socializare.

Victor Ponta, mesaj nostalgic legat de USL

Premierul Victor Ponta a pus pe Facebook un mesaj nostalgic in care a amintit ca ziua de 5 februarie 2011 a reprezentat inceputul USL, o alianta politica formata alaturi de Crin Antonescu.

Victor Ponta, la aproape un an dupa ruperea USL: Din pacate, rautatea si prostia si-au dat mana. Raul a castigat, dar timpul va face dreptate

Premierul Victor Ponta a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj in care aminteste de ziua de 5 februarie 2011 ca fiind cea in care s-au pus bazele celui mai frumos si bun proiect politic de dupa 89, Uniunea.

Avocatul lui Liviu Dragnea a cerut audierea lui Victor Ponta in dosarul Referendumul. Ponta: Normal ca ma prezint la audieri

Avocatul lui Liviu Dragnea a cerut, joi, la instanta suprema, audierea premierului Victor Ponta in dosarul Referendumul, in care Liviu Dragnea este cercetat. Avocatul a mai cerut audierea a 18 coordonatori ai PSD in campania pentru referendumul din 2012 privind demiterea presedintelui. Urmatorul termen al dosarului a fost stabilit la Inalta Curte de Casatie si Justitie pe data 19 februarie, anunta Agerpres. Victor Ponta a declarat, joi, pentru Agerpres, ca se va prezenta la audieri in dosarul Referendumul daca i se va solicita acest lucru.

De ce inregistreaza Romania cea mai mica rata de absorbtie a fondurilor europene. O explicatie diferita de a lui Victor Ponta

Comisia Europeana a atras atentia ca Romania inregistreaza cea mai mica rata de absorbtie a fondurilor europene. Sefa reprezentantei CE in Romania, Angela Filote, a precizat ca tara noastra nu mai are decat acest an pentru a incerca sa utilizeze cat mai mult din finantarile care au venit pe perioada 2007-2013. Premierul Victor Ponta a reactionat, afirmand ca in privinta achizitiilor publice este o catastrofa nationala si cauzele sunt numeroasele contestatii depuse care blocheaza proiecte de sute de milioane de euro. Nu contestatiile reprezinta o frana in absorbtia fondurilor europene, ci, din contra, masurile luate de Guvernul actual in ultimii doi ani, scrie un cititor HotNews. ro care ne-a trimis o analiza pe aceasta situatie.

Presedintele Klaus Iohannis, intalnire cu premierul Victor Ponta: Tema de discutie, ordinea de zi a viitoarei sedinte a CSAT

Presedintele Klaus Ioghannis s-a intalnit, joi dimineata, cu premierul Victor Ponta pentru a discuta despre ordinea de zi a viitoarei sedinte a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii, potrivit unui comunicat al.

Dragnea cere audierea lui Victor Ponta

ACTUALIZARE 16:50 Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a cerut in fata instantei ca in Dosarul Referendumul sa fie audiat si premierul Victor Ponta.

Victor Ponta, in sedinta de Guvern: Toate masurile sa fie inainte dezbatute in Parlament. E o catastrofa nationala cu achizitiile, ne ajunge cutitul la os

Premierul Victor Ponta a declarat, la debutul sedintei saptamanale de Guvern, ca fiecare membru al Executivului va merge, in fiecare zi de luni, in Parlament pentru a raspunde intrebarilor colegilor de.

Victor Ponta, in sedinta de Guvern: Toate masurile sa fie inainte dezbatute in Parlament. E o catastrofa nationala cu achizitiile publice, ne ajunge cutitul la os

Premierul Victor Ponta a declarat, la debutul sedintei saptamanale de Guvern, ca fiecare membru al Executivului va merge, in fiecare zi de luni, in Parlament pentru a raspunde intrebarilor colegilor de.

Victor Ponta: Grupurile parlamentare PSD vor da aviz pozitiv pentru solicitarile justitiei de ridicare a imunitatilor (FOTO)

Premierul Victor Ponta a precizat, marti, ca grupurile parlamentare PSDvor da aviz pozitiv pentru solicitarile justitiei de ridicare a imunitatilor. Decizia Grupurilor Parlamentare PSDeste clara/.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )