Libnet.ro
UNICEF

23:45

Premierul Victor Ponta s-a intors la Guvern

B1 B1,
Premierul Victor Ponta s-a intors la Guvern

Premierul Victor Ponta s-a intors luni dimineata la Guvern, dupa 12 zile de concediu de odihna, acesta urcand scarile de la intrarea in Palatul Victoria fara a se mai ajuta de carje, informeaza. continuă pe B1

Premierul Victor Ponta s-a intors la guvern

Premierul Victor Ponta s-a intors luni dimineata la Guvern, dupa 12 zile de concediu de odihna, acesta urcand scarile de la intrarea in Palatul Victoria fara a se mai ajuta de carje, informeaza.

Premierul Victor Ponta s-a intors la Guvern, dupa 12 zile de concediu

Premierul Victor Ponta a ajuns, astazi, la Guvern, dupa 12 zile de concediu de odihna, perioada in care l-a delegat pe vicepremierul Gabriel Oprea sa asigure permanenta postului de prim-ministru.

Premierul Victor Ponta s-a intors la serviciu, luni dimineata, dupa 12 zile de concediu

Premierul Victor Ponta a ajuns, luni, la Guvern, dupa 12 zile de concediu de odihna, perioada in care l-a delegat pe vicepremierul Gabriel Oprea sa asigure permanenta postului de prim-ministru, si el s-a deplasat si a urcat scarile de la intrarea in Palatul Victoria fara a se mai ajuta de carje.

Premierul Victor Ponta a ajuns la Guvern, dupa cele 12 zile de concediu

Premierul Victor Ponta a ajuns, luni, la Guvern, dupa 12 zile de concediu de odihna, perioada in care l-a delegat pe vicepremierul Gabriel Oprea sa asigure permanenta postului de prim-ministru, si el s-a deplasat.

Premierul Victor Ponta s-a intors la serviciu, dupa 12 zile de concediu

Premierul Victor Ponta a ajuns, luni, la Guvern, dupa 12 zile de concediu de odihna, perioada in care l-a delegat pe vicepremierul Gabriel Oprea sa asigure permanenta postului de prim-ministru, si el s-a deplasat si a urcat scarile de la intrarea in Palatul Victoria fara a se mai ajuta de carje, transmite Mediafax.

Victor Ponta s-a intors la Guvern. Cum se simte dupa concediu

Premierul Victor Ponta a ajuns, luni, la Guvern, dupa 12 zile de concediu de odihna, perioada in care l-a delegat pe vicepremierul Gabriel Oprea sa asigure permanenta postului de prim-ministru.

Premierul Victor Ponta este asteptat sa revina luni in tara, dupa ce timp de zece zile a fost in concediu

Premierul Victor Ponta este asteptat sa revina luni in tara, informeaza B1 TV. Secretarul general al PSD Codrin Stefanescu a declarat ca este posibila si o conferinta de presa in care Ponta sa isi spun.

Premierul Victor Ponta isi preia astazi atributiile

Premierul Victor Ponta si-a incheiat concediul si este asteptat astazi la Palatul Victoria de vicepremierul Gabriel Oprea pentru a-si prelua atributiile. Delegarea sarcinilor catre ministrul de Interne a expirat.

Ce mesaj a postat Klaus Iohannis din vacanta in ziua in care Ponta s-a intors la Guvern

Presedintele Klaus Iohannis, aflat in concediu la Neptun, a postat un mesaj pe Facebook in care a rememorat vizitele sale externe in primele luni de mandat. Postarea lui Iohannis a venit exact in ziua in care premierul Victor Ponta si-a reluat atributiile.

Victor Ponta: Daca nu se aproba Codul Fiscal, nu vom avea noua lege a salarizarii

Premierul Victor Ponta a afirmat luni ca daca noul Cod Fiscal nu va trece, nu vom avea o noua lege a salarizarii. Mai mult de atat Ponta il acuza pe presedintele Klaus Iohannis ca ar fi intors codul pentru ca.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )