Libnet.ro
UNICEF

01:05

Premierul Victor Ponta vine miercuri la Curtea Suprema pentru a fi audiat in dosarul Referendumului

Adevărul Adevărul,
Premierul Victor Ponta vine miercuri la Curtea Suprema pentru a fi audiat in dosarul Referendumului

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat ca miercuri se va prezenta in fata instantei pentru a fi audiat la urmatorul termen din dosarul Referendumului. Premierul a precizat ca va explica faptul ca, bazat pe informatiile avute ca lider de partid si premier, nu a facut nimeni in 2012 vreo schema de fraudare. continuă pe Adevărul

Dosarul Referendumul. Curtea Suprema judeca vineri un nou termen din acest caz. Premierul Victor Ponta s-ar putea prezenta in fata instantei

Magistratii Curtii Supreme iau vineri in discutie un nou termen din dosarul Referendumul in care Liviu Dragnea a fost trimis in judecata, alaturi de alte peste 70 de persoane, pentru fraudarea referendumului din 2012 privind demiterea fostului presedinte Traian Basescu. La termenul de astazi ar putea ajunge in fata instantei si premierul Victor Ponta pentru a fi audiat in calitate de martor.

Premierul Victor Ponta, despre proiectul privind modificarea Constitutiei: Teoretic ar trebui sa putem sa terminam intr-o saptamana

Premierul Victor Ponta a declarat luni, dupa incheierea sedintei coalitiei de guvernare, referitor la sansele unui demers de modificare a Constitutiei, ca proiectul ar trebui terminat intr-o saptmana, daca.

Sedinta dupa contrele dintre premierul Victor Ponta si sefa DNA, Laura Codruta Kovesi

Scandalul Ponta-DNA baga sefii procurorilor in sedinta. Premierul nu se declarase de acord cu cifrele avansate de procurori privind la rezultatele foarte slabe ale ANAF. Asa ca DNA i-a dat o replica pe masura: Premierul creeaza o confuzie grava.

Victor Ponta, mesaj de 8 Martie pentru toate femeile

Martie este cu siguranta luna cea mai frumoasa din an - pentru ca vine primavara, pentru ca avem atat de multe doamne pe care putem sa le sarbatorim, sa le dam o floare, sa le multumim pentru tot ce fac!.

Ponta spune ca miercuri se prezinta pentru a fi audiat in dosarul Referendumului

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a precizat ca miercuri se va prezenta in fata instantei pentru a fi audiat la urmatorul termen din dosarul Referendumului si ca va explica faptul ca, bazat pe informatiile avute ca lider de partid si premier, nu a facut nimeni in 2012 vreo schema de fraudare.

Victor Ponta, despre dosarul Referendumului: Voi spune adevarul

Premierul Victor Ponta a precizat, duminica, la Romania Tv, ca va merge, miercuri, la i142;nalta Curte de Casatie si Justitie, unde a fost citat in dosarul Referendumului, pentru a declara ca131;, in 2012, nu s-a fa131;cut nicio schema131; de fraudare.

Victor Ponta, despre audierea sa in dosarul referendumului: Stiu cel mai bine ce s-a intamplat in 2012, la fel ca domnii Antonescu, Dragnea si Hellvig

Premierul Victor Ponta, care va fi audiat miercuri ca martor in dosarul fraudelor la referendum, a declarat ca va spune tot adevarul in fata instantei. Voi spune adevarul si numai adevarul si anume faptul.

iCCJ: Victor Ponta va fi audiat pe 11 martie in dosarul Referendumul

ACTUALIZARE 14:48 iCCJ a stabilit pentru 11 martie urmatorul termen in dosarul Referendumul, data pentru care a decis citarea martorilor propusi de aparare pentru audiere, printre care se afla si premierul Victor Ponta.

iCCJ: Victor Ponta va fi audiat pe 11 martie in dosarul Referendumul

ACTUALIZARE 14:48 iCCJ a stabilit pentru 11 martie urmatorul termen in dosarul Referendumul, data pentru care a decis citarea martorilor propusi de aparare pentru audiere, printre care se afla si premierul Victor Ponta.

Victor Ponta: Guvernul va finaliza proiectul de Cod fiscal in jurul datei de 18-20 martie

Guvernul va finaliza proiectul de Cod fiscal in jurul datei de 18-20 martie, a anuntat luni premierul Victor Ponta. Dupa acel moment, proiectul va fi trimis in Parlament, pentru a intra in dezbatere.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )