Libnet.ro
UNICEF

17:00

Ce a declarat Titus Corlatean despre cazul adolescentului roman, linsat la Paris: E deranjant

Antena3 Antena3,
Ce a declarat Titus Corlatean despre cazul adolescentului roman, linsat la Paris: E deranjant

Ministrul de Externe, Titus Corlatean, a declarat, marti, ca este deranjant ca Ambasada de la Paris a aflat din presa de cazul minorului linsat si nu de la autoritatile franceze, subliniind ca politicienii. continuă pe Antena3

Ministrul de Externe, despre cazul minorului roman linsat in Franta

Ministrul de Externe, Titus Corlatean, a comentat in emisiunea 100 de Minute de la Antena 3 cazul romului de origine romana linsat in Franta. Autopritatile franceze au deschis o ancheta pentru.

Titus Corlatean: E deranjant faptul ca ambasada Romaniei a aflat din presa despre cazul adolescentului batut in Franta

Ministrul Afacerilor Externe, Titus Corlatean, a afirmat, marti, ca este deranjant faptul ca Ambasada Romaniei a aflat din presa si nu de la autoritatile franceze despre ceea ce s-a intamplat in cazul adolescentului roman de etnie roma batut in Franta.

Titus Corlatean: E deranjant faptul ca Ambasada de la Paris a Romaniei a aflat din presa despre cazul adolescentului batut in Franta

Ministrul de Externe, Titus Corlatean, a declarat, marti, ca este deranjant ca Ambasada de la Paris a aflat din presa de cazul minorului linsat si nu de la autoritatile franceze, subliniind ca politicienii din vest trebuie sa puna capat reactilor rasiste.

Procuror: Agresarea adolescentului roman la Paris, rezultatul unei razbunari

Agresarea adolescentului roman de etnie roma la Paris este un act de barbarie legat de o razbunare, incidentul neputand fi redus la antagonismului intre doua comunitati, a declarat procurorul responsabil de.

Secretarul general al Consiliului Europei condamna atacul din Franta asupra adolescentului roman de etnie roma

Secretarul general al Consiliului Europei CoE), Thorbjorn Jagland, a condamnat marti atacul asupra adolescentului roman de etnie roma intr-o suburbie a Parisului, informeaza agentia Xinhua, potrivit.

Elena Basescu, despre agresiunea asupra adolescentului roman in Franta: Cazul nu este unul izolat. Ponta vrea sa paseze problemele

Elena Basescu a reactionat in cazul lui Darius, adolescentul de etnie roma, ce a fost sechestrat si batut cu bestialitate in Paris si care se zbate intre viata si moarte intr-un spital din capitala.

Victor Ponta, despre cazul tanarului agresat la Paris: Franta condamna ferm astfel de gesturi

Premierul Victor Ponta a reactionat astazi fata de incidentul din Franta, unde un tanar roman de etnie roma a fost agresat de un grup de indivizi. Am vorbit cu primul-ministru al Frantei, mi-a fost comunicata.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )