Libnet.ro
UNICEF

07:00

Presa internationala scrie despre rezultatul si urmarile alegerilor parlamentare din Romania

B1 B1,
Presa internationala scrie despre rezultatul si urmarile alegerilor parlamentare din Romania

Presa internationala scrie despre alegerile de duminica care vor avea loc in Romania, evocand criza politica din vara si impactul pe care il va avea dupa scrutin. Cotidiane importante ca Le Figaro,. continuă pe B1

Presa internationala trateaza subiectul alegerilor de maine

Presa internationala scrie despre posibilul rezultat al alegerilor legislative romane de maine.

Presa internationala despre alegerile din Romania: Romanii nu se mai regasesc in partidele traditionale

Presa internationala scrie despre posibilul rezultat al alegerilor legislative romane de duminica, evocand criza politica din vara si impactul ei dupa scrutin. LE FIGARO comenteaza ca.

Presa internationala, despre ALEGERILE PARLAMENTARE din Romania: Numerosi romani nu ...

Agentia Mediafax a monitorizat ce scrie presa internationala despre posibilul rezultat al alegerilor legislative romane de duminica, evocand criza politica din vara si impactul ei dupa scrutin. LE FIGARO comenteaza ca problema nu este cine va castiga, ci care va fi amploarea Uniunii Social-Liberale USL), pe care o catalogheaza drept un atelaj curios intrat in razboi in vara impotriva presedintelui Traian Basescu pe care a incercat in zadar sa il debarce de la putere. Publicatia se .

VIDEO Traian Basescu, ultimul mesaj inaintea alegerilor parlamentare: Va chem, romani, sa veniti la vot! Eu votez

Un ultim mesaj al presedintelui Traian Basescu inaintea alegerilor parlamentare de duminica a fost postat sambata dupa-amiaza pe pagina oficiala de Facebook a sefului statului: Va chem, romani, sa veniti la vot si sa spuneti daca vreti in zona gri sau sa ne consolidam acolo unde eu am crezut ca este locul nostru - in Europa si in parteneriatul cu America. Acesta este votul pe care il veti da maine. eniti la vot! Eu votez, spune Traian Basescu in mesajul video.

Neregulile si fraudele din timpul alegerilor parlamentare pot fi sesizate printr-o linie telefonica specializata

Asociatia Pro Democratia APD) va pune la dispozitia alegatorilor un Telverde cu acces gratuit 0800. 100 si platforma online www. alegericorecte. ro, pentru a fi sesizate nereguli si fraude din timpul alegerilor parlamentare de pe 9 decembrie.

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )