Libnet.ro
UNICEF

13:15

Presa rusa critica dur semnarea Acordului de Asociere intre UE si Republica Moldova

Adevărul Adevărul,
Presa rusa critica dur semnarea Acordului de Asociere intre UE si Republica Moldova

Presa rusa critica dur Acordul de Asociere care urmeaza sa fie semnat vineri intre Republica Moldova si Uniunea Europeana, unele publicatii apreciind ca acest acord este, de fapt, o acceptare benevola a sclaviei si nu este sustinut de majoritatea cetatenilor moldoveni. continuă pe Adevărul

Rusia critica dur acordul de asociere al UE si Republica Moldova: E o acceptare a sclaviei

Presa rusa critica dur Acordul de Asociere care urmeaza sa fie semnat vineri intre Republica Moldova si Uniunea Europeana, unele publicatii apreciind ca acest acord este, de fapt, o acceptare benevola a.

LIVE Hangouts on Air cu jurnalistul Oleg Brega. Vorbim despre semnarea acordului de asociere cu UE a Moldovei

Bloggerul Adevarul Mircea Barbu, gazda evenimentelor Hangouts On Air, va discuta vineri, de la ora 15. 00, cu jurnalistul Oleg Brega din Chisinau despre cum percep oamenii din Republica Moldova acordul de asociere cu Uniunea Europeana.

Hangouts on Air cu jurnalistul moldovean, Oleg Brega. Vorbim despre semnarea acordului de asociere cu UE a Moldovei

Bloggerul Adevarul Mircea Barbu, gazda evenimentelor Hangouts On Air, va discuta vineri, de la ora 15. 00, cu Oleg Brega, jurnalist din Chisinau, despre cum percep oamenii din Republica Moldova acordul de asociere cu Uniunea Europeana.

Ce se va intampla dupa semnarea Acordului de Asociere? Expertii analizeaza tratatul pe care Republica Moldova il va semna la Bruxelles

Eurodeputatul roman Monica Macovei si expertii in politica externa Cristian Ghinea de la Centrului Roman pentru Politici Europene) si Victoria Bucataru de la Asociatia pentru Politica Externa de la Chisinau) au vorbit la Adevarul Live despre ce inseamna semnarea Acordului de Asociere si ce va urma dupa acest moment simbolic, care se va produce pe 27 iunie, la Bruxelles.

Ex-ministrii Vitalie Marinuta si Adrian Cioroianu saluta semnarea Acordului de Asociere cu UE, de Republica Moldova

La scurt timp, dupa ce premierul Iurie Leanca pecetluia, la Bruxelles, prin semnatura sa, calea europeana, pentru viitoarea evolutie a Republicii Moldova, energicul ex-ministru al apararii, de la Chisinau, Vitalie Marinuta imi raspundea la cateva intrebari de interes general. Cu cateva ore inainte, fostul ministru de externe al Romaniei, Adrian Cioroianu se pronunta in aceeasi chestiune de interes comun, pentru cele doua state romanesti.

Adevarul Live: Moldova, la rascruce de lumi. Ce inseamna semnarea acordului de asociere cu UE

De la ora 14. 00, europarlamentarul Monica Macovei, presedintele Comisiei pentru Cooperare UE-Moldova din cadrul Parlamentului European, Cristian Ghinea, directorului Centrului Roman pentru Politici Europene si Victoria Bucataru, directorul de programe al Asociatiei pentru Politica Externa din Moldova discuta despre provocarile Moldovei in procesul de integrare in UE.

Porosenko, inainte de semnarea Acordului de Asociere cu UE: Este o zi istorica

Presedintele ucrainean Petro Porosenko a salutat o zi istorica pentru tara sa, la sosirea, vineri, la Bruxelles, unde va semna Acordul de Asociere cu liderii Uniunii Europene .

Protest in fata ambasadei SUA din Chisinau fata de semnarea Acordului de asociere cu UE

Zeci de persoane au participat miercuri la un protest in fata ambasadei Statelor Unite din Chisinau. Manifestantii denunta presupuse presiuni exercitate de Washington asupra Republicii Moldova pentru semnarea Ac.

Presa rusa, articole violente contra integrarii europene a Moldovei

Presa rusa a criticat in termeni violenti Acordul de Asociere care urmeaza sa fie semnat, vineri, intre Republica Moldova si Uniunea Europeana. Unele publicatii ruse vorbesc despre o acceptare benevola a sclaviei si sustin ca acordul nu este sustinut de majoritatea cetatenilor moldoveni.

VIDEO Oleg Brega, jurnalist din Republica Moldova: Noi speram la un divort civilizat de Federatia Rusa

Bloggerul Adevarul Mircea Barbu, gazda evenimentelor Hangouts On Air,a discutat vineri cu Oleg Brega, jurnalist din Chisinau, despre cum percep oamenii din Republica Moldova acordul de asociere cu Uniunea Europeana.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )