Libnet.ro
UNICEF

17:45

Rusia critica dur acordul de asociere al UE si Republica Moldova: E o acceptare a sclaviei

Antena3 Antena3,
Rusia critica dur acordul de asociere al UE si Republica Moldova: E o acceptare a sclaviei

Presa rusa critica dur Acordul de Asociere care urmeaza sa fie semnat vineri intre Republica Moldova si Uniunea Europeana, unele publicatii apreciind ca acest acord este, de fapt, o acceptare benevola a. continuă pe Antena3

Parlamentul Romaniei ar putea ratifica Acordul de Asociere Republica Moldova-UE saptamana viitoare

Ambasadorul Republicii Moldova in Romania, Iurie Renita, a declarat la Adevarul Live, ca a discutat cu presedintii Senatului si al Camerei Deputatilor si ca acestia l-au informat ca vor ratifica Acordului de Asociere a Moldovei la UE foarte repede, s-ar putea intr-o saptamana.

Ce va aduce nou Acordul de Asociere dintre Republica Moldova si UE

In Republica Moldova se prezinta semnarea Acordului de Asociere ca pe o mare victorie. Va reusi insa acesta sa aduca bunastarea mult asteptata de catre cetatenii Republicii Moldova sau va atarna el greu asupra mediului de afaceri autohton? Va ramane acest acord doar o coala de hartie semnata sau va fi urmat de reforme profunde in societatea romaneasca de la Est de Prut?.

Presa rusa critica dur semnarea Acordului de Asociere intre UE si Republica Moldova

Presa rusa critica dur Acordul de Asociere care urmeaza sa fie semnat vineri intre Republica Moldova si Uniunea Europeana, unele publicatii apreciind ca acest acord este, de fapt, o acceptare benevola a sclaviei si nu este sustinut de majoritatea cetatenilor moldoveni.

Rusii ameninta in continuare: Acordul UE cu Ucraina si Republica Moldova va avea consecinte grave

Acordul de asociere economica semnat vineri de Ucraina, Republica Moldova si Uniunea Europeana va avea consecinte grave, a avertizat un diplomat rus de rang inalt citat de agentia Interfax .

Republica Moldova semneaza Acordul de asociere si liber schimb cu UE. Basescu: Guvernul lor a inceput un proces inteligent (VIDEO)

Republica Moldova, Georgia siUcraina semneaza, vineri, Acordul de asociere si liber schimb cu Uniunea Europeana, relateaza B1 TV. La Bruxelles, Romania este reprezentata de presedintele.

Republica Moldova a semnat Acordul de asociere si liber schimb cu UE. Basescu: Guvernul lor a inceput un proces inteligent (VIDEO)

Republica Moldova, Georgia siUcraina au semnat, vineri, Acordul de asociere si liber schimb cu Uniunea Europeana, relateaza B1 TV. La Bruxelles, Romania este reprezentata de presedintele.

Republica Moldova semneaza Acordul de Asociere cu UE

Republica Moldova va semna astazi Acordul de asociere si de liber schimb cu Uniunea Europeana, insa spera sa continue sa faca parte din zona de liber schimb cu tarile membre ale Comunitatii Statelor Independente CSI), a declarat joi pentru RIA Novosti premierul moldovean Iurie Leanca.

Zi istorica pentru Republica Moldova si Ucraina. Rusia nu mai are ce face acum

Trei foste republici sovietice fac astazi un pas mare spre Uniunea Europeana! Republica Moldova, Ucraina si Georgia vor semna tratatele de asociere cu blocul comunitar in cadrul summitului sefilor de.

Ex-ministrii Vitalie Marinuta si Adrian Cioroianu saluta semnarea Acordului de Asociere cu UE, de Republica Moldova

La scurt timp, dupa ce premierul Iurie Leanca pecetluia, la Bruxelles, prin semnatura sa, calea europeana, pentru viitoarea evolutie a Republicii Moldova, energicul ex-ministru al apararii, de la Chisinau, Vitalie Marinuta imi raspundea la cateva intrebari de interes general. Cu cateva ore inainte, fostul ministru de externe al Romaniei, Adrian Cioroianu se pronunta in aceeasi chestiune de interes comun, pentru cele doua state romanesti.

Iurie Leanca: Republica Moldova revine acasa, in Europa

Premierul moldovean Iurie Leanca a declarat, vineri, in ruma semnarii Acordului de asociere si liber schimb cu Uniunea Europeana, ca acum Republica Moldova se indreapta spre o viata mai buna si revine acasa,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2405 seconds )