Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presedintele CNCD, despre intreruperea proiectiei filmului 120 BPM de la MNTR: A fost depasita libertatea de exprimare

Adevărul Adevărul,
Presedintele CNCD, despre intreruperea proiectiei filmului 120 BPM de la MNTR: A fost depasita libertatea de exprimare

Csaba Asztalos, presedintele Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii CNCD), a condamnat, joi, intreruperea proiectiei filmului 120 BPM/ batai pe minut de la Muzeul National al Taranului Roman MNTR), care a avut loc duminica, spunand ca prin acest incident a fost depasita libertatea de exprimare. continuă pe Adevărul

Cristian Mungiu: Despre Romania si imaginea ei, dupa intreruperea proiectiei cu 120 BPM / batai pe minut

Regizorul Cristian Mungiu reactioneaza dupa scandalul provocat de un grup de radicali ortodocsi la proiectia unui film la Muzeul Taranului Roman care avea ca subiect homosexualitatea. Ma vad nevoit pe.

Reactia conducerii MTR in scandalul proiectiei filmului cu tematica gay: Nu dorim sa fim transformati in terenul minat al unor confruntari ideologice

Conducerea Muzeului Taranului Roman a reactionat in privinta scandalului legat de intreruperea proiectiei unui fim despre comunitatea LGBT. Reprezentantii institutiei au transmis ca nu doresc sa fie transformati in terenul minat al unor confruntari care tin mai degraba de ideologie decat de credinta.

Muzeul Taranului Roman, in vizorul presei internationale, dupa intreruperea proiectiei filmului cu tematica gay

Cele mai importante publicatii din lume au scris despre reprogramarea in Romania a filmului 120 BPM/batai pe minut si reactia regizorului Cristian Mungiu, dupa incidentul de duminica de la MTR.

Muzeul Taranului Roman, despre incidentul de duminica: In mod nefericit, protestatarii de ieri, ca si cei de acum 5 ani, nu au vazut in MTR un loc al dezbaterii, ci un instrument de propaganda religioasa

Muzeul National al Taranului Roman a transmis luni o reactie cu privire la incidentul ce avut loc duminica seara la Cinema Muzeul Taranului, cand mai multe persoane cu icoane in maini au intrerupt proiectia filmului 120 BPM/batai pe minut, considerand ca tema legata de homosexuali nu este potrivita cu cinematograful acestei institutii, vazuta ca un spatiu sacru. MTR isi exprima dezaprobarea fata de acest tip de manifestare si isi afirma totodata dorinta de a nu fi transformati in terenul minat al unor confruntari care tin mai degraba de ideologie decat de credinta.

Reteaua Nationala a Muzeelor, despre incidentul de la Muzeul Taranului: Condamnam reactiile isterice si deplasate care au avut loc

Reteaua Nationala a Muzeelor din Romania a transmis, luni, un mesaj prin care condamna reactiile isterice si deplasate care au avut loc duminica seara, la Muzeul National al Taranului Roman MNTR), unde mai multe persoane au intrerupt proiectia filmului 120 BPM/batai pe minut, considerand ca tema legata de homosexuali nu este potrivita cu cinematograful acestei institutii, vazuta ca un spatiu sacru, transmite news. ro.

Ce spune presa internationala despre incidentul de la MTR, unde proiectia unui film a fost intrerupta de protestatari

Proiectia filmului 120 BPM/batai pe minut, de la Muzeul Taranului Roman, a fost intrerupta de mai multi protestatari cu icoane in maini, pe motiv ca aceasta ca incalca valorile traditionale.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )