Libnet.ro
UNICEF

06:00

Presedintele Germaniei a cerut iertare pentru crimele comise de nazisti in Grecia

Antena3 Antena3,
Presedintele Germaniei a cerut iertare pentru crimele comise de nazisti in Grecia

Presedintele german Joachim Gauck a cerut in mod public iertare, in numele Germaniei, familiilor victimelor unui masacru comis de catre armata germana in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial in munti, in. continuă pe Antena3

Presedintele Germaniei a cerut iertare Greciei pentru crime naziste

Presedintele german Joachim Gauck a cerut in mod public iertare, in numele Germaniei, familiilor victimelor unui masacru comis de catre armata germana in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial in munti, in.

Daianu isi cere iertare pentru salariul si primele de la ASF.

Presedintele interimar al ASF, Daniel Daianu, si-a cerut iertare public pentru salariul si primele primite de la ASF, el adaugand ca nu isi poate da demisia din functie, oricat de onorabil ar fi acest gest in conditiile date. El a facut aceste declaratii la finalul audierii in Comisia pentru buget, finante a Senatului, care ancheteaza situatia ASF. Pentru mine a fost un moment foarte, foarte dificil si imi cer iertare ca am acceptat aceste prime. ) Disconfortul a fost teribil pentru .

Daniel Daianu isi cere iertare pentru salariul si primele de la ASF, dar ii este greu sa-si dea demisia

Presedintele interimar al ASF, Daniel Daianu, si-a cerut iertare public pentru salariul si primele primite de la ASF. El adauga ca nu isi poate da demisia din functie, oricat de onorabil ar fi acest gest in conditiile date.

Premierul si presedintele parlamentului Crimeii, anchetati pentru separatism.

Anchete pentru separatism au fost deschise, miercuri, impotriva mai multor responsabili prorusi, intre care noul prim-ministru al Crimeii si liderul manifestantilor care au luat cu asalt sediul Administratiei Donetkului, oras situat in estul fostei republici sovietice, informeaza Mediafax. Aceste anchete pentru crima impotriva statului, atingand integritatea teritoriala ii vizeaza in special pe primul ministru al Republicii autonome Crimeea, Serghei Aksionov, precum si pe presedintele .

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )