Libnet.ro
UNICEF

06:30

Daianu isi cere iertare pentru salariul si primele de la ASF.

România Liberă România Liberă,
Daianu isi cere iertare pentru salariul si primele de la ASF.

Presedintele interimar al ASF, Daniel Daianu, si-a cerut iertare public pentru salariul si primele primite de la ASF, el adaugand ca nu isi poate da demisia din functie, oricat de onorabil ar fi acest gest in conditiile date. El a facut aceste declaratii la finalul audierii in Comisia pentru buget, finante a Senatului, care ancheteaza situatia ASF. Pentru mine a fost un moment foarte, foarte dificil si imi cer iertare ca am acceptat aceste prime. ) Disconfortul a fost teribil pentru . continuă pe România Liberă

Daniel Daianu isi cere iertare pentru salariul si primele de la ASF, dar ii este greu sa-si dea demisia

Presedintele interimar al ASF, Daniel Daianu, si-a cerut iertare public pentru salariul si primele primite de la ASF. El adauga ca nu isi poate da demisia din functie, oricat de onorabil ar fi acest gest in conditiile date.

ASF: Daianu ramane cu disconfortul si cu functia.

Dupa arestarea preventiva, Dan Radu Rusanu si-a dat demisia de la sefia Autoritatii de Supraveghere Financiara. Daniel Daianu, care a preluat interimar conducerea, isi cere iertare pentru cei 68. 000 de euro obtinuti in ultimele doua luni ale anului trecut, dar spune ca nu isi poate da demisia. Anuntul demisiei lui Dan Radu Rusanu, precum si declaratiile referitoare la bani si la imposibilitatea demisiei au fost facute de Daniel Daianu cu prilejul audierilor la Comisia de buget-finante .

UE va ajuta Ucraina sa isi plateasca DATORIILE pentru gazele livrate de Gazprom

Uniunea Europeana va ajuta Ucraina sa isi plateasca datoriile pentru gazele livrate de Gazprom si europenii nu trebuie sa se ingrijoreze in privinta aprovizionarii cu gaze intrucat Moscova are nevoie de.

PPE isi desemneaza candidatul pentru presedintia Comisiei Europene, la Congresul de joi si vineri. Vor sustine discursuri Traian Basescu, Angela Merkel, liderii ucraineni

Formatiunile politice membre ale Partidului Popular European vor vota pentru desemnarea candidatului PPE pentru functia de presedinte al Comisiei Europene, intr-un Congres care se va desfasura la Dublin, joi si vineri, unde a fost invitat si presedintele roman Traian Basescu.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2334 seconds )