Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presedintele CJ Gorj, Ion Calinoiu, declarat incompatibil de ANI si acuzat de fals in declaratii in forma continuata

Hotnews Hotnews,
 Presedintele CJ Gorj, Ion Calinoiu, declarat incompatibil de ANI si acuzat de fals in declaratii in forma continuata

Presedintele Consiliului Judetean Gorj, Ion Calinoiu, a fost declarat incompatibil de Agentia Nationala de Integritate, care il acuza si de posibila savarsire a infractiunii de fals in declaratii in forma continuata. Ion Calinoiu s-a aflat in stare de incompatibilitate in perioada exercitarii mandatului de Presedinte al Consiliului Judetean Gorj, intrucat a detinut, simultan cu functia de presedinte, urmatoarele calitati, contrar prevederilor legale: expert pe termen scurt in cadrul Centrului National de Dezvoltare a Invatamantului Profesional si Tehnic C. ), in perioada 01 septembrie - 15 decembrie 2012 si expert pe termen scurt - expert comitetul local de dezvoltare a parteneriatului social / expert consortiul regional Sud-Vest Oltenia in cadrul Inspectoratului Scolar Judetean Gorj, in perioada 01 iunie - 31 iulie 2013. continuă pe Hotnews

Presedintele Consiliului Judetean Gorj Ion Calinoiu, despre decizia ANI de incompatibilitate: A fost o omisiune in completarea declaratiei de avere

Agentia Nationala de Integritate a constatat incalcarea regimului juridic al incompatibilitatilor, precum si savarsirea infractiunii de fals in declaratii in forma continuata de catre presedintele.

Presedintele CJ Gorj, Ion Calinoiu, suspectat de fals in declaratii

Presedintele Consiliului Judetean Gorj, Ion Calinoiu, este suspectat de fals in declaratii in forma continuata si a fost declarat incompatibil de catre Agentia Nationala de Integritate ANI). Mai exact.

Presedintele Consiliului Judetean Gorj, declarat incompatibil de ANI. Calinoiu este acuzat de fals in declaratii in forma continuata

Ion Calinoiu, presedintele Consiliului Judetean Gorj si vicepresedinte la nivel central al PSD, a fost declarat incompatibil de catre Agentia Nationala de Integritate ANI). De asemenea, acesta este acuzat de fals in declaratii.

ANI: Presedintele CJ Gorj, incompatibil. Ion Calinoiu, suspectat de FALS in declaratii

Agentia Nationala de Integritate a stabilit ca presedintele CJ Gorj, Ion Calinoiu, este incompatibil si il suspecteaza ca ar fi comis fals in declaraaii in forma continuata.

Seful CJ Gorj, incompatibil. ANI il suspecteaza de FALS in declaratii

Agentia Nationala de Integritate a stabilit ca presedintele CJ Gorj, Ion Calinoiu, este incompatibil si il suspecteaza ca ar fi comis fals in declaratii in forma continuata.

Reactia lui Ion Calinoiu, presedintele C. J. Gorj, dupa ce a fost declarat incompatibil: A fost o simpla omisiune

Ion Calinoiu spune ca a primit suma de 800 de lei, in anul 2013, pe care a uitat s-o declare, in cadrul unui proiect derulat de catre o institutie din subordinea Consiliului Judetean Gorj.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )