Libnet.ro
UNICEF

05:00

Presedintele Iohannis va avea o intrevedere cu Donald Trump la Casa Alba. Care va fi agenda evenimentului

România Liberă România Liberă,
Presedintele Iohannis va avea o intrevedere cu Donald Trump la Casa Alba. Care va fi agenda evenimentului

Presedintele Klaus Iohannis va efectua, in perioada 4 - 9 iunie, o vizita in Statele Unite ale Americii, elementul central al acesteia fiind intrevederea oficiala cu liderul de la Casa Alba, Donald Trump. continuă pe România Liberă

Klaus Iohannis se intalneste cu Donald Trump la Casa Alba saptamana viitoare

Presedintele Klaus Iohannis va face o vizita in SUA in perioada 4 - 9 iunie, urmand sa aiba o intrevedere oficiala cu presedintele SUA Donald Trump. Programul vizitei mai include intalniri cu reprezentanti ai comunitatii romanesti din SUA si participarea la Forumul Global al American Jewish Committee, unde va primi distinctia Light Unto the Nations, cea mai inalta distinctie a organizatiei, anunta news. ro.

Klaus Iohannis incepe duminica o vizita de 6 zile in Statele Unite, la finalul careia va fi primit de Donald Trump la Casa Alba

Presedintele Klaus Iohannis incepe, duminica, o vizita de 6 zile in Statele Unite, in cursul careia se va intalni, la Casa Alba, cu omologul sau american Donald Trump si va primi, din partea American Jewish Committee, distinctia Light Unto the Nations. Klaus Iohannis este primul lider din est-european care este primit de presedintele american Donald Trump.

Klaus Iohannis a inceput duminica o vizita de 6 zile in Statele Unite, la finalul careia va fi primit de Donald Trump la Casa Alba

Presedintele Klaus Iohannis a inceput, duminica, o vizita de 6 zile in Statele Unite, in cursul careia se va intalni, la Casa Alba, cu omologul sau american Donald Trump si va primi, din partea American Jewish Committee, distinctia Light Unto the Nations. Klaus Iohannis este primul lider din est-european care este primit de presedintele american Donald Trump.

Klaus Iohannis incepe duminica vizita de 6 zile din SUA, in cadrul careia se va intalni cu Trump la Casa Alba

Presedintele Romaniei a plecat la Washington, unde are programatao intrevedere cu liderul american Donald Trump. Vizita de lucru de pe 9 iunie de la Casa Alba se va incheia cu o sesiune.

Klaus Iohannis incepe duminica vizita de 6 zile din SUA, in cadrul careia se va intalni cu Trump la Casa Alba

Presedintele Romaniei a plecat la Washington, unde are programatao intrevedere cu liderul american Donald Trump. Vizita de lucru de pe 9 iunie de la Casa Alba se va incheia cu o sesiune.

Ce vor discuta Iohannis si Trump la Casa Alba

Presedintele Klaus Iohannis afirma ca va discuta cu omologul sau american, Donald Trump, pe 9 iunie, despre aprofundarea Parteneriatului Strategic, relatia bilaterala dintre cele doua tari si reconfirmarea.

Mircea Badea, despre vizita lui Iohannis la Casa Alba: Depinde si ce face partea romana; Trump are un timp ocupat

Mircea Badea a comentat, in pasa editiei in gura presei, cu Sinteza zilei, vizita anuntata a presedintelui Klaus Iohannis la Casa Alba, unde va avea o intrevedere cu presedintele american Donald.

Bila alba pentru presedintele Donald Trump

Pe 9 iunie va fi primit, la Casa Alba, de presedintele SUA, Donald Trump, presedintele Romaniei, Klaus Iohannis. Administratia prezidentiala i-a pregatit lui Iohannis un plan concret, de discutat la anuntata intrevedere la nivel inalt, privind concretizarea interesului national al Romaniei, in urmatorii ani ai prezentei lui Trump in Biroul Oval?.

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni cu Donald Trump la Washington, in cadrul unei vizite oficiale in SUA, care va avea loc intre 4 si 9 iunie

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va efectua o vizita oficiala in Statele Unite in perioada 4-9 iunie. Seful statului va avea o intrevedere oficiala cu Donald Trump, informeaza Administratia Prezidentiala.

Presedintele Iohannis, in vizita oficiala in Statele Unite. El se va intalni cu Donald Trump, in data de 9 iunie. Ambasada Romaniei la Washington: intalnirea este rezultatul unei activitati diplomatice lansate si sustinute imediat dupa inceperea mandatulu

Presedintele Klaus Iohannis va efectua o vizita de cinci zile in Statele Unite, in cadrul careia va avea o intrevedere oficiala cu seful Statelor Unite, Donald Trump, a anuntat Administrata Prezidentiala.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2446 seconds )