Libnet.ro
UNICEF

14:31

Presedintele Iohannis si premierul Ciolos participa la parada militara organizata de Ziua Nationala a Romaniei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Presedintele Iohannis si premierul Ciolos participa la parada militara organizata de Ziua Nationala a Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis va participa marti la parada militara organizata cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei in Bucuresti, la care va fi prezent si premierul Dacian Ciolos, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis participa la parada militara organizata in Bucuresti cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis va participa marti, incepand cu ora 11. 00, in Piata Constitutiei, la la parada militara organizata cu prilejul Zilei Nationale a Romaniei, anunta Administratia Prezidentiala.

Un jucator din echipa nationala, impresionat placut de parada militara: Sa va iubiti neconditionat tara

Parada militara de 1 decembrie a avut loc in Piata Constitutiei. Totul a inceput cu prezentarea Garzii de Onoare presedintelui Iohannis si cu intonarea imnului Romaniei, moment in care bateria Brigazii 30 Garda Mihai Viteazul a executat 21 de salve de tun.

VIDEO Parada militara de Ziua Nationala a Romaniei a inceput, in prezenta a mii de persoane

Parada militara a inceput, marti, in Piata Constitutiei, cu prezentarea Garzii de Onoare presedintelui Klaus Iohannis si cu intonarea imnului national al Romaniei, moment in care, in semn de salut, bateria de artilerie a Brigazii 30 Garda Mihai.

LIVE VIDEO. PARADA MILITARA dedicata zilei de 1 Decembrie: Peste 2.600 de militari si 360 tancuri si aparate de zbor vor defila in Piata Constitutiei

In Bucuresti, la Mormantul Ostasului Necunoscut din Parcul Carol I are loc, incepand cu ora 8. 00, o ceremonie militara de depuneri de coroane de flori. La ora 11. 00, in Piata Constitutiei, incepe parada militara anuala.

Rute ocolitoare auto, in urma restrictiilor de trafic in Bucuresti, impuse de Parada Militara de 1 Decembrie

Mai multe strazi vor fi inchise, marti, pentru a se putea desfasura parada militara de 1 decembrie, cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei. De asemenea, vor fi dispune mai multe masuri pentru fluidizarea traficului, precum interzicerea stationarii si parcarii in anumite zone din centrul Capitalei.

Ziua nationala, sarbatorita in Cluj Napoca cu parada militara si concerte, dar fara traditionalul foc de artificii

Ziua Nationala a Romaniei va fi sarbatorita de clujeni cu concerte pentru toate varstele si gusturile, precum si cu traditionala parada militara. Primaria a anulat totusi nelipsitul foc de artificii, din respect pentru evenimentele petrecute cu o luna in urma in clubul Colectiv, informeaza Agerpres.

Peste 10.000 de suceveni au sarbatorit Ziua Nationala a Romaniei. Parada militara si muzica populara nu au lipsit din centrul Sucevei

In jur de 10. 000 de suceveni au luat parte si in acest an la manifestarile organizate cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei. Parada militara si muzica populara au facut deliciul publicului.

Punctele de acces la parada militara de 1 decembrie. Pe unde pot intra oamenii la evenimentul de Ziua Nationala

Participantii la parada militara de Ziua Nationala, care va incepe la ora 11. 00, in Piata Constitutiei, vor putea intra la eveniment prin trei puncte de acces.

Ce l-a impresionat cel mai mult pe Dacian Ciolos la parada de 1 Decembrie

Premierul Dacian Ciolos a declarat, marti, la Palatul Victoria, ca la parada militara de 1 Decembrie l-a impresionat cel mai mult momentul cand a fost invitat la o fotografie cu veteranii de razboi, ranitii, vaduvele si copiii celor care si-au pierdut viata la datorie.

VIDEO Peste 5.000 de buzoieni au admirat parada militara. Prin fata multimii au trecut plutoane de cercetasi si vanatori de munte, dar si tancuri

Muzica militara, tehnica de lupta, plutoane in cadenta; acestea au fost ingredientele paradei de Ziua Nationala organizata la Buzau. Sute de oameni in uniforma, fie ca sunt ostasi, aparatori ai legii sau salvatori au impresionat prin precizie, disciplina si indemanare pe buzoienii veniti cu miile.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )