Libnet.ro
UNICEF

00:07

Presedintele Iohannis: Proiectul adoptat tacit de Senat, un fel de Cod administrativ in varianta UDMR. PSD promoveaza legi care sa duca la autonomia Tinutului Secuiesc. Nu voi tolera asa ceva (VIDEO)

B1 B1,
Presedintele Iohannis: Proiectul adoptat tacit de Senat, un fel de Cod administrativ in varianta UDMR. PSD promoveaza legi care sa duca la autonomia Tinutului Secuiesc. Nu voi tolera asa ceva (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a acuzat PSD ca este, evident,in situatia de a promova anumite acte administrative, legi, care vin sa duca la autonomia Tinutului Secuiesc, ori asa ceva este pur. continuă pe B1

Presedintele Iohannis: Proiectul adoptat tacit de Senat, un fel de Cod administrativ in varianta UDMR. PSD promoveaza legi care sa duca la autonomia Tinutului Secuiesc. Nu voi tolera asa ceva

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a acuzat PSD ca este, evident,in situatia de a promova anumite acte administrative, legi, care vin sa duca la autonomia Tinutului Secuiesc, ori asa ceva este pur.

Ce mai ascunde legea UDMR care a trecut tacit de Senat: steagul secuiesc ar putea fi arborat alaturi de tricolorul romanesc. Serban Nicolae, aviz favorabil

Adevarul a scris vineri in exclusivitate ca Senatul a adoptat tacit un proiect de lege initiat de UDMR prin care limba maghiara ar putea deveni limba oficiala in Ardeal. in acelasi proiect, parlamentarii maghiari au mai inserat o bomba: steagul secuiesc ar putea fi arborat pe institutiile publice din Harghita si Covasna alaturi de tricolorul romanesc. Proiectul a primit aviz pozitiv de la Comisia Juridica a Senatului, condusa de Serban Nicolae.

Presedintele Iohannis, in sedinta cu premierul Orban si mai multi ministri, luni la pranz: Sunt evaluate mai multe masuri pentru gestionarea crizei COVID-19 (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis va sustine, luni, ora 12, la Palatul Cotroceni, o sedinta in care vor fi analizate masuri ale Guvernului inlupta cu pandemia de COVID-19 si efectele sale in Romania. La.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )