Libnet.ro
UNICEF

00:07

Presedintele Iohannis, in sedinta cu premierul Orban si mai multi ministri, luni la pranz: Sunt evaluate mai multe masuri pentru gestionarea crizei COVID-19 (VIDEO)

B1 B1,
Presedintele Iohannis, in sedinta cu premierul Orban si mai multi ministri, luni la pranz: Sunt evaluate mai multe masuri pentru gestionarea crizei COVID-19 (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis va sustine, luni, ora 12, la Palatul Cotroceni, o sedinta in care vor fi analizate masuri ale Guvernului inlupta cu pandemia de COVID-19 si efectele sale in Romania. La. continuă pe B1

Sedinta de urgenta la Cotroceni. Iohannis discuta cu premierul Orban, ministrul Sanatatii si Raed Arafat

Presedintele Klaus Iohannis discuta luni cu premierul Ludovic Orban, cu seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta Raed Arafat si cu ministrii Internelor, Sanatatii, Apararii, Economiei si Educatiei masurile de gestionare a pandemiei de coronavirus.

O noua sedinta de criza la Cotroceni. Presedintele face o declaratie la final

Presedintele Klaus Iohannis are luni, de la ora 12. 00, o noua sedinta la Cotroceni cu premierul si mai multi ministri pe tema masurilor de gestionare a epidemiei COVID-19, anunta Administratia Prezidentiala.

Apel de 1 Mai al medicului care a vindecat cei mai multi romani de coronavirus: Respectati acum toate recomandarile, pentru a ne bucura mai tarziu in echipa completa!

Virgil Musta, medicul infectionist timisorean care a vindecat cei mai multi romani infectati cu coronavirus, face apel la respectarea masurilor de distantare recomandate de autoritati de 1 Mai: Sigur ca trecem inca printr-un moment greu, dar trebuie sa mai rezistam, pentru a ne bucura mai tarziu in echipa completa. E necesar sa mai avem rabdare. Fiti intelepti si responsabili! Virgil Musta avertizeaza ca pandemia nu a trecut.

Preturile petrolului au crescut dupa ce mai multi producatori au anuntat reduceri ale productiei

Preturile petrolului au crescut joi, in ultima zi de tranzactionare a lunii aprilie, dupa ce mai multi producatori au anuntat reduceri ale livrarilor, in timp ce stocurile de titei ale Statelor Unite par sa nu creasca atat de rapid pe cat se temeau unii analisti.

Presedintele Iohannis: Proiectul adoptat tacit de Senat, un fel de Cod administrativ in varianta UDMR. PSD promoveaza legi care sa duca la autonomia Tinutului Secuiesc. Nu voi tolera asa ceva

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a acuzat PSD ca este, evident,in situatia de a promova anumite acte administrative, legi, care vin sa duca la autonomia Tinutului Secuiesc, ori asa ceva este pur.

KLAUS IOHANNIS: incepand din 15 mai vom intra in stare de alerta

ACTUALIZARE Klaus Iohannis: Situatia nu s-a imbunatatit inca, deci nu vreau sa apara impresia ca epidemia a trecut si suntem in normalitate. Din pacate, epidemia nu a trecut, azi am avut peste 300 de persoane testate pozitiv. --- *ACTUALIZARE - Klaus Iohannis anunta ca relaxarea masurilor dupa iesirea din starea de urgenta va fi facuta pas cu pas , la intervale de aproximativ doua saptamani. --- *ACTUALIZARE - Klaus Iohannis: Dupa 15 mai putem, in principiu, sa ne miscam in interiorul localitatii. Dar e bine sa nu exageram. Nu va mai fi nevoie sa declaram unde mergem.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )