Libnet.ro
UNICEF

00:07

Presedintele Iohannis a semnat decretul privind eliberarea din functia de procuror a lui Mircea Negulescu

Hotnews Hotnews,
 Presedintele Iohannis a semnat decretul privind eliberarea din functia de procuror a lui Mircea Negulescu

Presedintele Klaus Iohannis a semnat luni decretul privind eliberarea din functia de procuror a lui Mircea Negulescu, in prezent suspendat din functie, la Parchetul de pe langa Judecatoria Campina, ca urmare a aplicarii sanctiunii disciplinare constand in excluderea din magistratura. continuă pe Hotnews

Iohannis a semnat decretul privind eliberarea din functia de procuror a lui Mircea Negulescu

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul privind eliberarea din functia de procuror a lui Mircea Negulescu, ca urmare a excluderii din magistratura.

Presedintele Iohannis, decizie DEFINITIVA in cazul procurorului Portocala

Presedintele Klaus Iohannisa semnat, luni, decretul privind eliberarea din functia de procuror a lui Mircea Negulescu, in prezent suspendat din functie, la Parchetul de pe langa Judecatoria Campina - ca.

Iohannis a semnat eliberarea din functia de procuror a lui Mircea Negulescu

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul privind eliberarea din functia de procuror a lui Mircea Negulescu, ca urmare a excluderii din magistratura.

Iohannis il da afara din functia de procuror pe Mircea Negulescu Portocala

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat luni, 22 aprilie a. c. , decretul privind eliberarea din functia de procuror a domnului Mircea Negulescu, in prezent suspendat din functie, la Parchetul de pe langa Ju.

Iohannis a semnat decretul pentru pensionarea lui Augustin Lazar

Presedintele Klaus Iohannis a semnat vineri decretul pentru eliberarea din functie a procurorului general Augustin Lazar, care se pensioneaza. Lazar, pe care Tudorel Toader a incercat sa il revoce inca de anul trecut, si-a depus cererea de pensionare pe fondul scandalului generat de acuzatiile ca a refuzat eliberarea unui detinut politic.

Procurorul Mircea Negulescu, eliberat din functie de presedintele Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat luni decretul pentru eliberarea din functia de procuror a lui Mircea Negulescu. Decretul vine in conditiile in care Negulescu a fost sanctionat disciplinar prin excluderea din magistratura.

Tariceanu, dupa ce Iohannis a semnat decretul de pensionare al lui Lazar: Final cu happy-end pentru doua personaje patetice

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a scris, sambata, pe Facebook, ca semnarea decretului de pensionare al procurorului general Augustin Lazar de catre presedintele Klaus Iohannis este un final cu happy-end pentru doua personaje patetice, procurorul prigonitor de disidenti urmand sa plece decorat de societatea civila si cu o pensie uriasa. De asemenea, Tariceanu l-a numit pe Iohannis un complice al regimului.

Presedintele Klaus Iohannis l-a eliberat din functie pe procurorul general, Augustin Lazar, care a solicitat pensionarea

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat vineri, 19 aprilie, decretul privind eliberarea din functia de procuror a lui Augustin Lazar, procuror general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, la data de 27 aprilie 2019,.

Augustin Lazar a fost eliberat din functia de procuror general al Romaniei. Klaus Iohannis a semnat decretul de pensionare

Augustin Lazar a fost eliberat din functia de procuror general al Romaniei. Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de pensionare. Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a semnat vineri, 19.

Tariceanu, reactie dupa ce Iohannis a semnat decretul de pensionare a lui Lazar: Nu va sterge imaginea cu care veti ramane in ochii nostri-complice al regimului indreptat impotriva cetateanului

Augustin Lazar a fost eliberat din functia de procuror general al Romaniei. Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de pensionare. Calin Popescu Tariceanu a transmis un mesaj pe pagina personala de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )