Libnet.ro
UNICEF

14:45

Presedintele Klaus Iohannis, apel pentru clasa politica: imi doresc foarte mult sa avem o campanie fara mizerii

Antena3 Antena3,
Presedintele Klaus Iohannis, apel pentru clasa politica: imi doresc foarte mult sa avem o campanie fara mizerii

Presedintele Klaus Iohannis a explicat, vineri, motivele pentru care i-a cerut procurorului general sa ia toate masurile astfel incat cercetarile sa se desfasoare cu celeritate, dand ca exemplu. continuă pe Antena3

Cinci ambasadori au fost rechemati de presedintele Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri ,decretele pentru rechemarea a cinci ambasadori ai Romaniei.

Presedintele Klaus Iohannis, intalnire cu Federica Mogherini. Evolutiile din vecinatatea estica a UE, printre temele discutiilor dintre cei doi

Presedintele Klaus Iohannis are stabilita vineri o intalnire la nivel inalt cu Federica Mogherini, vicepresedintele Comisiei Europene, inalt Reprezentant al Uniunii Europene pentru Afaceri.

Presedintele Klaus Iohannis va asista miercuri, la Ateneu, la repetitia generala pentru tineri a operei Parsifal, dirijata de Christian Badea

Presedintele Klaus Iohannis va asista miercuri, de la ora 19. 00, la Ateneul Roman, la repetitia generala cu public a operei Parsifal de Richard Wagner, actul I. Considerat drept unul dintre cele mai importante evenimente cultural-muzicale ale anului, concertul Parsifal, actul I, la Ateneul Roman, e realizat sub bagheta apreciatului dirijor Christian Badea.

Presedintele Klaus Iohannis: E inacceptabil sa nu avem vinovati in dosarul Revolutiei si al Mineriadei. Este vorba de persoane care au incalcat legea

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi, la Palatul Cotroceni, ca este inadmisibil sa nu avem vinovati in dosarul Revolutiei, al mineriadelor dupa o perioada de timp atat de lunga de la acele evenimente.

Klaus Iohannis, despre viitorul premier: in niciun caz nu voi desemna o persoana care este urmarita penal sau care este condamnata penal. Reactia lui Dragnea

Presedintele Klaus Iohannis a prezentat concluziile primei sedinte a comisiei prezidentiale care se ocupa de proiectul de tara. intrebat despre viitorul premier, seful statului a declarat ca nu va propune o persoana cu probleme penale, in contextul in care PSD a anuntat ca Liviu Dragnea - condamnat la doi ani de inchisoare cu suspendare- este cel mai potrivit pentru a conduce Guvernul daca PSD va reusi sa stranga o majoritate parlamentara.

Incidente la un eveniment la care a participat presedintele Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a asistat miercuri, la Ateneul Roman, la repetitia generala cu public a operei Parsifal de Richard Wagner, actul I. Sunt impresionat. L-am felicitat pe maestrul.

Klaus Iohannis, replica pentru Opozitie: Eu sunt garantul respectarii Constitutiei!

Presedintele Klaus Iohannis a comentat, miercuri, la plecarea de la Ateneul Roman, unde a participat la repetitia generala cu public a operei Parsifal de Richard Wagner, actul I, acuzatiile lansate.

Sa ne aratam recunostinta fata de acesti prieteni devotati. Presedintele Klaus Iohannis, mesaj de Ziua Internationala a Animalelor. Seful statului, fotografie de colectie cu Spike, cainele din echipa SPP (FOTO)

In fiecare an, pe 4 octombrie, sunt sarbatoriti cei mai buni prieteni ai omului. Ziua Internationala a Animalelor este un motiv prin care noi trebuie sa le fim recunoscatoare celor care ne sunt.

Traian Basescu, despre declaratiile lui Klaus Iohannis privind numirea unui premier dupa alegerile parlamentare: Cei care cred ca presedintele Romaniei este maimuta dresata se insala. Daca nu va avea partidul cu 51%, nu va numi decat pe cine va vrea el

Seful PMP, Traian Basescu, sustine ca, in lipsa unei majoritati clare dupa alegerile parlamentare din 11 decembrie, presedintele Klaus Iohannis va numi pe cine va dori la conducerea Guvernului.

Klaus Iohannis: Mi-ar placea sa avem o campanie electorala curata. Politicienii sa se pregateasca pentru o campanie fara mizerii si centrata pe probleme care trebuie rezolvate (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat vineri ca isi doreste ca in acest an sa existe o campanie electorala curata, in care politicienii sa fie preocupati de problemele importante ale.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )