Libnet.ro
UNICEF

01:06

Presedintele Klaus Iohannis, de la ora 21.00, despre intalnirea de la Cotroceni avuta cu Victor Ponta

Adevărul Adevărul,
Presedintele Klaus Iohannis, de la ora 21.00, despre intalnirea de la Cotroceni avuta cu Victor Ponta

Postul public de televiziune va difuza in aceasta seara, incepand cu ora 21. 00, un interviu cu presedintele Klaus Iohannis, care va dezvalui discutiile purtate, vineri, cu premierului Victor Ponta, la Palatul Cotroceni. continuă pe Adevărul

Ce a discutat presedintele Klaus Iohannis cu Victor Ponta la Cotroceni

Postul public de televiziune difuzeaza in aceasta seara, incepand cu ora 21. 00, un interviu cu presedintele Klaus Iohannis, care va dezvalui discutiile purtate, vineri, cu premierului Victor Ponta, la Palatul Cotroceni.

Cardinalul Lucian Muresan, decorat de presedintele Klaus Iohannis. Cei doi se intalnesc sambata la Blaj

Cardinalul Lucian Muresan, arhiepiscop major al Bisericii Greco-Gatolice, a fost decorat de presedintele Klaus Iohannis cu Ordinul National Steaua Romaniei in grad de Ofiter. Distinctia ii va oferita inaltului Prelat, personal de catre presedintele Iohannis, sambata in cadrul unei intalniri ce va avea loc intre cei doi la Arhiepiscopia Greco-Catolica din Blaj.

Presedintele Klaus Iohannis: Ponta mi-a spus ca se va gandi la demisie. Sper ca saptamana viitoare sa avem un deznodamant (VIDEO)

Premierul Victor Ponta se va gandi la demisie, ca urmare a audierii sale la DNA, a declarat presedintele Klaus Iohannis intr-un interviu televizat. Seful statului spera ca saptamana viitoare sa existe un deznoda.

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea codului silvic (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea codului silvic, informeaza B1 TV. Legea Codului Silvic a provocat mai multe reactii, atat din partea sefului statului, cat si din partea premierului Victor Ponta. Ponta.

Presedintele Klaus Iohannis se afla pe litoral. Seful statului s-a indreptat catre Neptun

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns miercuri, 3 iunie, pe litoral. Este prima vizita pe care presedintele statului o face la malul marii, in calitate de presedinte.

Presedintele Klaus Iohannis a eliberat din functie un judecator si 3 procurori

Presedintele Klaus Iohannis a eliberat din functie un judecator si 3 procurori, anunta Administratia Prezidentiala. Decret privind eliberarea din functia de judecator la Tribunalul Vrancea a domnului.

Iohannis insista:Oriunde in lume, un politician acuzat isi da demisia pentru a nu periclita imaginea tarii; Ce spune de Catalin Predoiu

Presedintele Klaus Iohanni a vorbit, intr-un interviu pentru TVR, despre discutiile purtate la Cotroceni cu pemierul Victor Ponta, despre raspunsul primit la solicitarea demisiei din functia de premier, despre lupta impotriva coruptiei si relatia DNA-SRI, dar si despre legea votului prin corespondenta.

Victor Ponta, discutii cu presedintele Klaus Iohannis la Cotroceni

Premierul Victor Ponta a ajuns la Palatul Cotroceni, pentru discutii cu Iohannis, la o ora dupa ce a iesit de la DNA. Procurorii au cerut inceperea urmaririi penale pe numele lui Victor Ponta, iar Iohannis are .

Klaus Iohannis s-a intalnit cu ministrul german al Apararii. Agenda discutiilor

Presedintele Klaus Iohannis a discutat, joi, la Palatul Cotroceni, cu ministrul federal al Apararii din Germania, Ursula von der Leyen, despre situatia din Ucraina si relatiile bilaterale romano-germane.

Klaus Iohannis a promulgat legea de modificare a Codului silvic

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, vineri, legea de modificare a Codului silvic. Presedintele a reprimit legea de la Parlament dupa ce a cerut ca aceasta sa fie reexaminata, demersul sau fiind insa respins.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )