Libnet.ro
UNICEF

23:45

Presedintele Klaus Iohannis a eliberat din functie un judecator si 3 procurori

B1 B1,
Presedintele Klaus Iohannis a eliberat din functie un judecator si 3 procurori

Presedintele Klaus Iohannis a eliberat din functie un judecator si 3 procurori, anunta Administratia Prezidentiala. Decret privind eliberarea din functia de judecator la Tribunalul Vrancea a domnului. continuă pe B1

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea privind dublarea alocatiilor de stat pentru copii

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat luni legea privind dublarea alocatiilor pentru copii, informeaza un comunicat al Administratiei prezidentiale. De altfel, seful statului anuntase ca intentioneaza sa.

Printul Charles a facut o vizita la Palatul Cotroceni si a purtat discutii cu presedintele Klaus Iohannis (VIDEO)

Update 18. 10: Printul Charles a plecat de la Cotroceni, dupa o vizita oficiala de 30-40 de minute. Printul Charles a ajuns la Palatul Cotroceni, unde va fi primit de presedintele Klaus Iohannis, informeaza B1.

Presedintele Klaus Iohannis face colectie de porecle: Santa Klaus, Marele Mut sau Pamatuf sunt doar cateva dintre ele

Klaus Iohannis s-a ales cu serie de etichete, chiar de cand a intrat in cursa prezidentiala. Modul sau de a face politica a fost criticat in spatiul virtual atat de catre alti politicieni, cat si de.

Ce le promite Klaus Iohannis romanilor din diaspora chiar de ziua lor

Presedintele Klaus Iohannis le promite romanilor din diaspora, cu prilejulZilei Romanilor de Pretutindeni, ca o lege care sa permita votul de la distanta ramane o prioritate a mandatului sau.

Klaus Iohannis s-a intalnit cu printul Charles:Ma bucur ca ne reprezinta si ca vorbeste despre Romania ca despre o parte a sufletului sau. Presedintele roman a fost invitat sa viziteze Marea Britanie si a acceptat

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit cu printul Charles duminica si s-a declarat bucuros ca acesta pretuieste tara noastra si o promoveaza in strainatate.

Klaus Iohannis, pe Facebook: Constat ca Parlamentul persevereaza in a obstructiona procesele din justitie

Presedintele Klaus Iohannis a comentat, intr-un mesaj postat Facebook, votul dat astazi in Senat in cazul cererii de arestare a lui Dan Sova. Constat, din pacate, ca prin votul dat astazi in Senat, Parlamentul.

Klaus Iohannis, dupa votul Senatului in cazul Dan Sova: E din ce in ce mai greu de lucrat cu acest Parlament si aceasta majoritate

Presedintele Klaus Iohannis si-a exprimat regretul ca Senatul a votat impotriva cererii justitiei de retinere a lui Dan Sova si a apreciat ca, prin acest vot, Parlamentul persevereaza in a obstructiona procesele din justitie, apeland la tertipuri procedurale.

Opera Nationala Romana din Cluj-Napoca, decorata de Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat astazi decretul de decorare a Operei Nationale Romane din Cluj-Napoca, transmite Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis a decorat mai multe personalitati din Belgia

Presedintele Klaus Iohannis a semnat astazi decretul de decorare a unor personalitati din Belgia, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Klaus Iohannis a decorat mai multe personalitati din Belgia

Presedintele Klaus Iohannis a semnat astazi decretul de decorare a unor personalitati din Belgia, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )