Libnet.ro
UNICEF

15:00

Presedintele Klaus Iohannis se afla pe litoral. Seful statului s-a indreptat catre Neptun

Adevărul Adevărul,
Presedintele Klaus Iohannis se afla pe litoral. Seful statului s-a indreptat catre Neptun

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns miercuri, 3 iunie, pe litoral. Este prima vizita pe care presedintele statului o face la malul marii, in calitate de presedinte. continuă pe Adevărul

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea privind dublarea alocatiilor de stat pentru copii

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat luni legea privind dublarea alocatiilor pentru copii, informeaza un comunicat al Administratiei prezidentiale. De altfel, seful statului anuntase ca intentioneaza sa.

Presedintele Klaus Iohannis a eliberat din functie un judecator si 3 procurori

Presedintele Klaus Iohannis a eliberat din functie un judecator si 3 procurori, anunta Administratia Prezidentiala. Decret privind eliberarea din functia de judecator la Tribunalul Vrancea a domnului.

Printul Charles a facut o vizita la Palatul Cotroceni si a purtat discutii cu presedintele Klaus Iohannis (VIDEO)

Update 18. 10: Printul Charles a plecat de la Cotroceni, dupa o vizita oficiala de 30-40 de minute. Printul Charles a ajuns la Palatul Cotroceni, unde va fi primit de presedintele Klaus Iohannis, informeaza B1.

Klaus Iohannis se afla la Neptun

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns, miercuri dupa-amiaza, la Neptun, si a mers la vila de protocol din statiune, el aflandu-se pentru prima data pe litoralul romanesc dupa ce a devenit sef al statului, scrie Mediafax.

Surse: Klaus Iohannis, in vizita pe litoral

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns, miercuri, in Constanta, unde efectueaza o vizita neoficiala in Neptun, potrivit unor surse, citate de ziuaconstanta. ro.

Presedintele Iohannis l-a primit pe Printul Charles la Cotroceni. Ce invitatie a primit seful statului

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit, duminica, la ora 17. 30, la Palatul Cotroceni, pe Printul Charles. Mostenitorul Coroanei britanice l-a invitat pe Klaus Iohannis sa viziteze Regatul Unit, iar seful statului a acceptat.

Atacuri in rafala la DNA, inalta Curte, CSM, instante judecatoresti: PSD distruge justitia pentru Dan Sova, iar Klaus Iohannis da mesaje pe Facebook

Presedintele Klaus Iohannis este din nou in central unor critici pentru modul in care a reactionat dupa ce parlamentarii l-au scapat, marti, de arrest pe senatorul Dan Sova. Seful statului s-a limitat la a.

Klaus Iohannis, invitat de printul Charles in vizita in Marea Britanie

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit duminica, la Palatul Cotroceni, pe Alteta sa Regala, printut Charles. La finalul intalnirii, seful statului a primit o invitatie din partea printului Charles de a vizita.

Klaus Iohannis, in vizita neoficiala la Neptun: Presedintele a mers la vila de protocol din statiune

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns, miercuri dupa-amiaza, la Neptun, si a mers la vila de protocol din statiune, potrivit unor surse locale citate de Mediafax. Aceasta este prima vizita pe care presedintele Klaus.

Klaus Iohannis s-a intalnit cu printul Charles:Ma bucur ca ne reprezinta si ca vorbeste despre Romania ca despre o parte a sufletului sau. Presedintele roman a fost invitat sa viziteze Marea Britanie si a acceptat

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit cu printul Charles duminica si s-a declarat bucuros ca acesta pretuieste tara noastra si o promoveaza in strainatate.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )