Libnet.ro
UNICEF

09:00

Presedintele Klaus Iohannis a participat la slujba de la Catedrala Mitropolitana din Sibiu: Seful statului a dat un semnal pentru Biserica (VIDEO)

B1 B1,
Presedintele Klaus Iohannis a participat la slujba de la Catedrala Mitropolitana din Sibiu: Seful statului a dat un semnal pentru Biserica (VIDEO)

Seful statului a dat si un semnal pentru Biserica. Dupa ce in campania electorala a fost criticat in spatiul public pentru faptul ca nu este ortodox, Klaus Iohannis a participat la slujba de duminica de la. continuă pe B1

Presedintele Klaus Iohannis a participat la slujba de la Catedrala Mitropolitana din Sibiu (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a participat, duminica, la liturghia duminicala de la Catedrala Mitropolitana Ortodoxa din Sibiu. La slujba s-a aflat si deputatul liberal Raluca Turcan, viceprimarul municipiului.

FOTO. Iohannis, la slujba de la Catedrala Mitropolitana din Sibiu: Voi fi alaturi de toti romanii ortodocsi

Presedintele Klaus Iohannis participa, duminica,la liturghia oficiata la Catedrala Mitropolitana din Sibiu. El a scris, pe contul sau de Facebook, ca este alaturi de romanii ortodocsi care .

Presedintele Klaus Iohannis a acceptat invitatia Patriarhului Daniel, transmisa prin intermediul Mitropolitului Ardealului

Presedintele Klaus Iohannis a confirmat, la iesirea de la slujba de duminica dimineata de la Catedrala Mitropolitana din Sibiu, ca se va intalni cu Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, PFP Daniel, acceptand.

Presedintele Klaus Iohannis le ureaza La multi ani! celor care poarta numele Sfantului Vasile

Presedintele Klaus Iohannis le ureaza La mulsi ani! celor care poarta numele Sfantului Vasile, scrie Agerpres. in prima zi a noului an ii sarbatorim pe cei care poarta numele Sfantului Vasile. Le.

FOTO VIDEO Presedintele Iohannis, aplaudat la iesirea de la slujba oficiata la Catedrala Mitropolitana din Sibiu

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a fost prezent, duminica, la liturghia oficiata la Catedrala Mitropolitana Ortodoxa din Sibiu. intr-un mesaj postat pe pagina lui de Facebook, seful statului a precizat ca, in calitate de crestin luteran, a participat doar la prima parte a liturghiei.

Presedintele Klaus Iohannis participa duminica la liturghie, la Catedrala Mitropolitana din Sibiu

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, participa duminica, 4 ianuarie, la liturghia oficiata la Catedrala MItropolitana Ortodoxa din Sibiu.

Presedintele Iohannis, la Catedrala Mitropolitana din Sibiu: in calitate de crestin luteran, particip doar la prima parte a liturghiei

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, este prezent duminica, 4 ianuarie, la liturghia oficiata la Catedrala Mitropolitana Ortodoxa din Sibiu. intr-un mesaj postat pe pagina lui de Facebook, seful statului a precizat ca, in calitate de crestin luteran, participa doar la prima parte a liturghiei.

FOTO VIDEO Presedintele Iohannis, la Catedrala Mitropolitana din Sibiu: in calitate de crestin luteran, particip doar la prima parte a liturghiei

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, este prezent, duminica, la liturghia oficiata la Catedrala Mitropolitana Ortodoxa din Sibiu. intr-un mesaj postat pe pagina lui de Facebook, seful statului a precizat ca, in calitate de crestin luteran, participa doar la prima parte a liturghiei.

Carmen Iohannis a postat fotografii cu presedintele Klaus Iohannis langa bradul de Craciun: Nu exista bucurie adevarata decat in emotiile inimii

Carmen Iohannis a postat pe pagina sa de Facebook cateva fotografii cu presedintele Klaus Iohannis langa bradul de Craciun, insotite de mesajul Nu exista bucurie adevarata decat in emotiile inimii.

UPDATE Klaus Iohannis: Pe parcursul mandatului voi fi prezent, periodic, la ceremoniile religioase ale cultelor legal recunoscute din tara noastra

Presedintele Klaus Iohannis a participat duminica in Catedrala Mitropolitana de la Sibiu, pentru prima data de cand a fost ales, la o slujba ortodoxa oficiata de un sobor de preoti condus de Mitropolitul Ardealului, IPS Laurentiu Streza, seful statului marturisind ca pentru el acesta a fost un moment de mare bucurie. El a facut anuntul privind participarea sa pe contul de Facebook, precizand in mesajul sau ca pe parcursul mandatului sau va participa, periodic, la ceremoniile religioase ale cultelor legal recunoscute din Romania.

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )