Libnet.ro
UNICEF

19:00

Presedintele Klaus Iohannis le ureaza La multi ani! celor care poarta numele Sfantului Vasile

Antena3 Antena3,
Presedintele Klaus Iohannis le ureaza La multi ani! celor care poarta numele Sfantului Vasile

Presedintele Klaus Iohannis le ureaza La mulsi ani! celor care poarta numele Sfantului Vasile, scrie Agerpres. in prima zi a noului an ii sarbatorim pe cei care poarta numele Sfantului Vasile. Le. continuă pe Antena3

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste la Cotroceni cu ministrii Afacerilor Interne, Apararii Nationale si Externelor

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste la Palatul Cotroceni cu trei ministri, a anuntat purtatorul de cuvant al acestuia, Tatiana Niculescu Bran, pe Facebook. Se discuta domeniile de care Presedintele este direct responsabil: securitatea nationala, apararea si politica externa in cadrul unei prime luari de contact cu activitatea ministrilor Gabriel Oprea, Mircea Dusa si Bogdan Aurescu si a celor trei ministere pe care acestia le conduc, se arata in mesajul purtatorului de cuvant.

Drumul ministrilor la Cotroceni. Sefii MAI, MApN si MAE discuta cu presedintele Klaus Iohannis

UPDATE: Ministrii MAI, MApN si MAE se intalnesc cu presedintele Klaus Iohannis la Cotroceni, pentru discutii. Presedintele Klaus Iohannis i-a chemat la discutii pe trei dintre ministrii cabinetului Ponta:.

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit pe ministrul de Externe: S-a discutat calendarelor vizitelor in strainatate in prima parte a anului 2015

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit, in cursul diminetii, la Palatul Cotroceni, cu ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, anunta Administratia Prezidentiala.

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit pe ministrul de Externe: S-a discutat calendarul vizitelor in strainatate in prima parte a anului 2015

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit, in cursul diminetii, la Palatul Cotroceni, cu ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, anunta Administratia Prezidentiala.

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat bugetul de stat si bugetul asigurarilor sociale pe 2015

Presedintele Klaus Iohannis, a promulgat, luni, legea bugetului de stat pe anul 2015 si legii bugetului asigurarilor sociale de stat pe anul 2015, in urma deciziei Curtii Constitutionale a Romaniei de a respinge sesizarea de neconstitutionalitate.

Presedintele Klaus Iohannis a avut luni primele intalniri cu ministrii de Interne, de Externe si al Apararii

Presedintele Klaus Iohannis a avut o prima intalnire, luni, cu ministrii Afacerilor Interne, Apararii Nationale si Afacerilor Externe, anunta Administratia Prezidentiala.

Cine este Andreas Huber, omul la care isi va petrece in acest an Revelionul presedintele Klaus Iohannis

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va sarbatori trecerea dintre ani la resedinta din localitatea Cisnadioara a omului de afaceri Andreas Huber.

Cine este Andreas Huber, omul la care isi petrece Revelionul presedintele Klaus Iohannis

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, sarbatoreste trecerea dintre ani la resedinta din localitatea Cisnadioara a omului de afaceri Andreas Huber.

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat Legea bugetului pe 2015 dupa ce judecatorii CCR au respins sesizarea PNL

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat luni, decretul pentru promulgarea Legii bugetului de stat pe anul 2015 si Decretul privind promulgarea Legii bugetului asigurarilor sociale de stat pe anul 2015, in urma deciziei Curtii Constitutionale a Romaniei de a respinge sesizarea de neconstitutionalitate, se arata intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat Legea bugetului pe 2015

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat luni, decretul pentru promulgarea Legii bugetului de stat pe anul 2015 si Decretul privind promulgarea Legii bugetului asigurarilor sociale de stat pe anul 2015, in urma deciziei Curtii Constitutionale a Romaniei de a respinge sesizarea de neconstitutionalitate .

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1938 seconds )