Libnet.ro
UNICEF

22:30

Presedintele Klaus Iohannis, la reuniunea sefilor de stat si de guvern ai NATO

Hotnews Hotnews,
 Presedintele Klaus Iohannis, la reuniunea sefilor de stat si de guvern ai NATO

Presedintele Klaus Iohannis a mers, joi, la Bruxelles, pentru reuniunea sefilor de stat si de guvern ai NATO, unde a fost fotografiat alaturi de presedintele Statelor Unite, Donald Trump, premierul Marii Britanii, Theresa May, cancelarul german Angela Merkel, premierul Canadei, Justin Trudeau, dar si alaturi de noul presedinte al Frantei, Emmanuel Macron. continuă pe Hotnews

Presedintele Klaus Iohannis participa la summitul NATO de la Bruxelles: Aliatii vor anunta joi decizia privind aderarea la coalitia anti-ISIS

Joi, are loc la Bruxelles reuniunea sefilor de stat si de guvern din cadrul aliantei NATO. Romania este reprezentanta la aceasta intalnire de catre presedintele Klaus Iohannis. Reuniunea de.

Presedintele Klaus Iohannis, fata in fata cu Donald Trump summitul NATO (FOTO)

Klaus Iohannis, Presedintele Romaniei a participat joi la reuniunea NATO, unde a fost pentru prima data fata in fata cu cel mai important om al planetei, Donald Trump, Presedintele SUA,.

Presedintele Klaus Iohannis, fata in fata cu Donald Trump la summitul NATO (FOTO)

Klaus Iohannis, Presedintele Romaniei a participat joi la reuniunea NATO, unde a fost pentru prima data fata in fata cu cel mai important om al planetei, Donald Trump, Presedintele SUA,.

Presedintele Klaus Iohannis: Romania acorda o importanta sporita consolidarii posturii de aparare si descurajare a flancului estic al NATO

Klaus Iohannis a declarat, cu ocazia vizitei prim-ministrului Republicii Estonia, Juri Ratas, ca importanta acordata de Romania consolidarii posturii de aparare si descurajare a flancului estic al NATO, inclusiv in contextul reuniunii sefilor de stat si de guvern din statele membre ale Aliantei din 25 mai de la Bruxelles.

Klaus Iohannis: NATO ramane aceeasi organizatie relevanta, puternica si, mai ales, unita(VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi, in discursul sustinut la finalul Reuniunii Sefilor de Stat si de Guvern ai statelor membre NATO, ca Alianta ramane aceeasi organizatie relevanta,.

Iohannis merge joi la reuniunea NATO. Liderii Aliantei asteapta un mesaj pozitiv din partea lui Donald Trump

Presedintele Klaus Iohannis merge, joi, la Bruxelles, pentru reuniunea sefilor de stat si de guvern ai NATO, unde va fi inaugurat si noul sediu al Aliantei si se va face o analiza a implementarii deciziilor din 2016, de la Varsovia.

Klaus Iohannis: Romania si-a atins obiectivele la reuniunea NATO de la Bruxelles

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, ca Romania si-a atins obiectivele la reuniunea NATO de la Bruxelles. Pot sa spun ca si la aceasta reuniune Romania si-a atins.

FOTO. Presedintele Iohannis la reuniunea de la Bruxelles: NATO ramane o Alianta puternica si unita. Iohannis - foarte apropiat de Macron

Dupa reuniunea de joi de la Bruxelles, NATO ramane aceeasi Alianta puternica si unita, a declarat, joi seara, presedintele Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis, mesaj de condoleante adresat Reginei Marii Britanii: Va asigur de sprijinul Romaniei pentru continuarea luptei impotriva terorismului

In urma atentatului sinucigas de la Manchester, presedintele Klaus Iohannis i-a transmis, marti, un mesaj de condoleante Majestatii Sale Regina Elisabeta a II-a A Regatului Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord. in mesajul sau, presedintele asigura Marea Britanie de sprijinul deplin al Romaniei pentru continuarea luptei impotriva terorismului.

Legea de aprobare a OUG 9/2017, care prevede majorarea cu 30% a indemnizatiilor alesilor locali, promulgata de Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, marti, Legea de aprobare a Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 9/2017 privind unele masuri bugetare in anul 2017, prorogarea unor termene, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative. Legea prevede, printre altele, majorarea cu 30% a indemnizatiilor alesilor locali - primari, viceprimari, presedinti si vicepresedinti de Consilii judetene.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )