Libnet.ro
UNICEF

15:16

Presedintele Klaus Iohannis A SEMNAT numirea lui George Maior ca ambasador la Washington

Antena3 Antena3,
Presedintele Klaus Iohannis A SEMNAT numirea lui George Maior ca ambasador la Washington

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul de numire a fostului sef al SRI, George Maior, ca ambasador al Romaniei in Statele Unite ale Americii. Potrivit Administratiei Prezidentiale, presedintele Klaus. continuă pe Antena3

Presedintele Iohannis a semnat decretul de numire a lui George Maior in functia de ambasador al Romaniei in SUA

Presedintele Klaus Iohannis a semnat astazi decretul de numire a fostului director SRI George Maior in functia de ambasador al Romaniei in SUA, anunta Administratia Prezidentiala.

Gabriel Oprea a contrasemnat decretul pentru numirea lui George Maior ca ambasador in SUA

Premierul interimar Gabriel Oprea a contrasemnat decretul pentru numirea lui George Maior ca ambasador in Statele Unite ale Americii, informeaza B1 TV. Fostul director SRI George Maior a fost propus, la sfarsitul lui.

Decretul pentru numirea lui George Maior ca ambasador in Statele Unite a fost contrasemnat de Gabriel Oprea

Premierul interimar Gabriel Oprea a anuntat, duminica seara, ca a contrasemnat decretul pentru numirea lui George Maior ca ambasador in Statele Unite ale Americii si ca informatii pe aceasta tema urmeaza sa fie comunicate de catre Presedintie. Maior este un om care si-a facut datoria fata de tara iar acum va fi ambasador - oricum lui ii placea sa i se spuna ambasador - si cred ca ne va reprezenta cu cinste in Statele Unite ale Americii. Am contrasemnat documentul, a spus Oprea la B1 Tv.

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste, luni, cu fondatorul Stratfor George Friedman

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni, luni, la Palatul Cotroceni, cu George Friedman, fondatorul companiei americane de consultanta strategica Stratfor, informeaza Administratia Prezidentiala.

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni luni cu fondatorul companiei Stratfor

Presedintele Klaus Iohannis il va primi luni, 29 iunie, pe fondatorul companiei Stratfor, Georghe Friedman. Primirea va avea loc la Palatul Cotroceni, la ora 16. 00, potrivit unui comunicat al Administratiei.

Ce reprezinta Drapelul National pentru presedintele Klaus Iohannis

Tricolorul reprezinta liantul generatiilor de romani care au contribuit la constructia Romaniei de astazi si simbolul absolut al romanilor de pretutindeni, a scris presedintele Klaus Iohannis, vineri, pe site-ul oficial al Administratiei Prezidentiale, cu ocazia Zilei Drapelului National.

Surse: George Maior, acceptat ambasador in SUA

Fostul director SRI George Maior a primit acceptul SUA si va fi noul ambasador al Romaniei la Washington, confirma surse oficiale, potrivit ziare. com, care precizeaza si ca presedintele Klaus Iohannis a semnat deja decretul de numire.

George Maior, noul ambasador al Romaniei in SUA. Iohannis a semnat decretul de numire in functie

George Maior a fost numit in functia de ambasador al Romaniei in SUA. Presedintele Klaus Iohannis, a semnat, luni, decretul privind numirea lui Maior in functia de ambasador extraordinar si plenipotentiar al Romaniei in Statele Unite ale Americii.

Klaus Iohannis a semnat decretul de numire in functia de ambasador in SUA pentru George Maior

Presedintele Klaus Iohannis a semnat luni decretul de numire in functia de ambasador extraordinar si plenipotentiar in Statele Unite ale Americii, pentru George Maior, informeaza B1 TV. Fostul director al SRI,.

Klaus Iohannis s-a intalnit cu George Friedman, fondatorul STRATFOR. Ce a propus Friedman

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit la Palatul Cotroceni pe George Friedman, fondatorul companiei americane de analiza geostrategica STRATFOR.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )