Libnet.ro
UNICEF

12:15

Ce reprezinta Drapelul National pentru presedintele Klaus Iohannis

România Liberă România Liberă,
Ce reprezinta Drapelul National pentru presedintele Klaus Iohannis

Tricolorul reprezinta liantul generatiilor de romani care au contribuit la constructia Romaniei de astazi si simbolul absolut al romanilor de pretutindeni, a scris presedintele Klaus Iohannis, vineri, pe site-ul oficial al Administratiei Prezidentiale, cu ocazia Zilei Drapelului National. continuă pe România Liberă

Presedintele Klaus Iohannis va participa joi si vineri la Consiliul de Vara de la Bruxelles

Presedintele Klaus Iohannis va participa joi si vineri la reuniunea Consiliului de Vara de la Bruxelles. Joi, in jurul orei 10, Iohannis va sustine o conferinta de presa in Salonul oficial al Aeroportului.

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit marti cu seful Serviciului Secret de Informatii al Marii Britanii

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit marti la Palatul Cotroceni pe Alex Younger, seful Serviciului Secret de Informatii al Marii Britanii. Cei doi au discutat despre Parteneriatul strategic dintre cele doua tari.

Klaus Iohannis, inainte de plecarea la Consiliul European: Romania sustine revizuirea strategiei de Securitate a UE

Presedintele Klaus Iohannis participa joi si vineri la reuniunea Consiliului European, avand ca tema principala migratia.

Gestul final facut de presedintele Klaus Iohannis pentru o legenda a fotbalului romanesc

Fostul selectioner al nationalei Romaniei Angelo Niculescu a fost inmormantat cu onoruri militare la Cimitirul Militar Ghencea, scrie dolce-sport. ro. Fotbalul romanesc si-a luat adio de la profesorul Angelo.

intalnire intre presedintele Parlamentului Norvegiei, Olemic Thommessen, si presedintele Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis si presedintele Parlamentului Norvegiei, Olemic Thommessen, au discutat marti despre situatia din Ucraina si problema minoritatilor nationale. Klaus Iohannis l-a primit, marti, la.

Angelo Niculescu a fost inmormantat cu onoruri militare. Presedintele Klaus Iohannis a trimis o coroana de flori

Fostul tehnician Angelo Niculescu, selectionerul Romaniei la Cupa Mondiala din 1970, care a incetat din viata la varsta de 93 de ani, a fost inmormantat, marti, cu onoruri militare la Cimitirul Militar Ghencea, in prezenta a aproximativ 100 de persoane.

Klaus Iohannis, mesaj de Ziua Drapelului National: Tricolorul este simbolul absolut al romanilor de pretutindeni. Am datoria si privilegiul de a le cere romanilor sa pretuasca Drapelul National

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Drapelului National. El a sustinut ca aceasta zi este o sarbatoare de suflet, iar el are datoria, dar si privilegiul, de a cere tuturor.

Klaus Iohannis: imi exprim regretul profund fata de victimele atentatelor de astazi. Terorismul reprezinta o amenintare reala in fata careia trebuie sa ramanem fermi si uniti

Dupa atentatele teroriste din Franta, Somalia si Kuwait ce au avut loc vineri, presedintele Klaus Iohannis isi exprima regretul profund fata de victimele atentatelor teroriste si a declarat ca Romania este.

Klaus Iohannis l-a primit la Palatul Cotroceni pe presedintele Parlamentului Norvegiei: Situatia din Ucraina si problema minoritatilor, printre subiectele abordate in cadrul intrevederii

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit marti, la Palatul Cotroceni, pe presedintele Parlamentului Regatului Norvegiei, Olemic Thommessen, potrivit unui comunicat al Administratiei prezidentiale. Printre temele.

Klaus Iohannis a semnat vineri decretul pentru restituirea imobilelor preluate abuziv in perioada regimului comunist in Romania

Presedintele Klaus Iohannis a semnat vineri decretul privind promulgarea Legii pentru completarea Art. 6 din Legea nr. 165/2013 privind masurile pentru finalizarea procesului de restituire, in natura sau prin.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2447 seconds )