Libnet.ro
UNICEF

15:30

Decretul pentru numirea lui George Maior ca ambasador in Statele Unite a fost contrasemnat de Gabriel Oprea

Hotnews Hotnews,
 Decretul pentru numirea lui George Maior ca ambasador in Statele Unite a fost contrasemnat de Gabriel Oprea

Premierul interimar Gabriel Oprea a anuntat, duminica seara, ca a contrasemnat decretul pentru numirea lui George Maior ca ambasador in Statele Unite ale Americii si ca informatii pe aceasta tema urmeaza sa fie comunicate de catre Presedintie. Maior este un om care si-a facut datoria fata de tara iar acum va fi ambasador - oricum lui ii placea sa i se spuna ambasador - si cred ca ne va reprezenta cu cinste in Statele Unite ale Americii. Am contrasemnat documentul, a spus Oprea la B1 Tv. continuă pe Hotnews

Oprea a CONTRASEMNAT decretul de numire lui Maior in functia de ambasador al SUA

Premierul interimar Gabriel Oprea a anuntat, duminica seara, ca a contrasemnat decretul pentru numirea lui George Maior ca ambasador in Statele Unite ale Americii.

Surse: George Maior, acceptat ambasador in SUA

Fostul director SRI George Maior a primit acceptul SUA si va fi noul ambasador al Romaniei la Washington, confirma surse oficiale, potrivit ziare. com, care precizeaza si ca presedintele Klaus Iohannis a semnat deja decretul de numire.

George Maior a primit acceptul Departamentului de Stat al SUA pentru preluarea postului de ambasador roman la Washington

Fostul director al SRI, George Maior, a primit acceptul Departamentului de Stat al Statelor Unite pentru a prelua postul de ambasador extraordinar si plenipotentiar al Romaniei de la Washington. Premierul interimar.

George Maior a primit ACCEPTUL americanilor pentru a deveni ambasador la Washington

George Maior, fostul director al SRI, a primit acceptul Departamentului de Stat al SUA pentru a deveni ambasadorul Romaniei la Washington. Premierul interimar Gabriel Oprea a trimis actele oficiale presedint.

Liviu Dragnea: Daca UNPR voteaza pentru numirea lui Ungureanu la SIE, vom intra intr-o alta etapa de colaborare (VIDEO)

Nou avertisment al lui Liviu Dragnea catre UNPR: daca alesii Uniunii vor vota pentru numirea lui Mihai Razvan Ungureanu la conducerea SIE, se intra intr-o alta etapa de colaborare, informeaza B1 TV. De aceasta.

Rovana Plumb: PSD nu va vota pentru numirea lui Ungureanu la SIE

Presedintele interimar al PSD, Rovana Plumb, a declarat, la Antena 3, ca social-democratii nu vor vota pentru numirea lui Mihai Razvan Ungureanu la sefia Serviciului de Informatii externe SIE). Declaratia a.

Rovana Plumb: PSD nu va vota pentru numirea lui Ungureanu la SIE. Sunt sanse ca nominalizarea sa pice

Presedintele interimar al PSD, Rovana Plumb, a declarat, la Antena 3, ca social-democratii nu vor vota pentru numirea lui Mihai Razvan Ungureanu la sefia Serviciului de Informatii Externe SIE) si crede ca sunt.

SURSE: Sedinta luni la Parlament pentru numirea lui Ungureanu la conducerea SIE

Conform unor surse Antena 3, luni va avea loc o sedinta in Parlament, pentru numirea lui Mihai Razvan Ungureanu la conducerea SIESedinta ar urma sa aiba loc luni, la ora 13:00. Reporterul.

Klaus Iohannis a semnat vineri decretul pentru restituirea imobilelor preluate abuziv in perioada regimului comunist in Romania

Presedintele Klaus Iohannis a semnat vineri decretul privind promulgarea Legii pentru completarea Art. 6 din Legea nr. 165/2013 privind masurile pentru finalizarea procesului de restituire, in natura sau prin.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )