Libnet.ro
UNICEF

12:30

Presedintele Klaus Iohannis a transmis luni un mesaj pentru a marca Ziua Imnului National

România Liberă România Liberă,
Presedintele Klaus Iohannis a transmis luni un mesaj pentru a marca Ziua Imnului National

Presedintele Klaus Iohannis a transmis luni un mesaj cu ocazia Zilei Imnului National al Romaniei, i. continuă pe România Liberă

Klaus Iohannis, de Ziua Imnului National: Este momentul in care ne dorim sa ne bucuram de securitate nationala, de democratie si de un stat de drept functional si mai eficient

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, luni, un mesaj, cu ocazia Zilei Imnului National. Seful statului mentioneaza ca Desteapta-te romane ne reflecta istoria, luptele si traditiile, servind,.

KLAUS IOHANNIS: Cei responsabili vor trebui aspru sanctionati, de la toate institutiile

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, duminica seara, la Cotroceni, ca toti cei responsabili de tragedia de la Caracal vor trebui aspru sanctionati, de la Interne, STS, de la toate institutiile. Presedintele a precizat ca respinge abordarea politicianista a Guvernului, care ar trebui sa se gandeasca daca nu cumva e autorul moral al tragediei.

VIDEO Iohannis: Guvernul sa se gandeasca daca nu cumva este autorul moral al tragediei de la Caracal Cer PSD-ALDE abrogarea imediata a modificarilor legilor justitiei si codurilor penale - UPDATE

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, duminica seara, ca Guvernul ar trebui sa se gandeasca daca nu cumva este autorul moral al tragediei de la Caracal, spunand ca una dintre liniile directoare ale actualei puteri este calcarea in picioare a legilor justitiei si a codurilor penale. Seful statului a cerut PSD-ALDE abrogarea imediata a modificarilor la codurile penale si la legile justitiei, afirmand ca este un pas obligatoiu si ca, in caz contrar, dupa alegeri va strange o noua majoritate care va face asta.

Klaus Iohannis, dupa decizia CCR: Modificarile legislatiei penale au avut un singur scop, protejarea infractorilor. Coalitia PSD-ALDE sa abandoneze pretinsa reforma in domeniul penal

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, luni, printr-un comunicat de presa, ca faptul ca magistratii de la Curtea Constitutionala au stabilit ca modificarile la Codurile Penale sunt neconstitutionale este o.

CRIME iN SERIE iN CARACAL Klaus Iohannis se declara revoltat ca, din cauza unor disfunctionalitati, autoritatile responsabile nu au reusit sa salveze o adolescenta care si a pierdut viata in conditii dramatice. Cazul, discutat in CSAT

Presedintele Klaus Iohannis reactioneaza in cazul crimelor in serie din Caracal. Printr-un comunicat de presa transmis vineri de Administratia Prezidentiala, seful statului se declara profund indurerat.

Klaus Iohannis, prima reactie dupa demisia directorului STS

Presedintele Klaus Iohannis a primit luni demisia lui Ionel-Sorinel Vasilca din functia de director al Serviciului de Telecomunicatii Speciale, informeaza Administratia Prezidentiala. in cadrul.

Klaus Iohannis: Guvernul Romaniei ar trebui sa se gandeasca daca nu cumva este autorul moral al acestei tragedii Statul roman a fost profund slabit de guvernarea PSD din ultimii ani (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a criticat duminica seara abordarea Guvernului de dupa tragedia de la Caracal in care institutiile nu au stiu cum sa actioneze pentru a salva viata unei tinere de 15 ani rapita.

Klaus Iohannis, reactie dupa decizia CCR pe modificarile la codurile penale: Coalitia PSD-ALDE a avut un singur scop: protejarea infractorilor

Presedintele Klaus Iohannis a reactionat la decizia Curtii Constittionale care a declarat neconstitutionale modificarile lacodurile penale. Decizia pronuntata astazi de catre Curtea.

Klaus Iohannis cere PSD-ALDE sa renunte la modificarea Codurilor penale: Au avut un singur scop, protejarea infractorilor in detrimentul persoanelor vatamate

Presedintele Klaus Iohannis cere coalitiei PSD-ALDE sa abandoneze incercarea de a modifica Codurile penale si sa revina asupra schimbarilor toxice operate deja in legile justitiei, care s-au dovedit adevarate atentate la adresa sigurantei cetateanului, dupa ce Curtea Constitutionala a decis ca sunt neconstitutionale.

Ce a aparut pe pagina de Facebook a lui Klaus Iohannis in urma cu putin timp

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, intr-o postare pe Facebook ca va prezenta solutiile ce ar trebui ca situatii de genul interventiei intarziate de la Caracal sa nu se mai repete. Sunt alaturi de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )