Libnet.ro
UNICEF

10:00

Klaus Iohannis, de Ziua Imnului National: Este momentul in care ne dorim sa ne bucuram de securitate nationala, de democratie si de un stat de drept functional si mai eficient

B1 B1,
Klaus Iohannis, de Ziua Imnului National: Este momentul in care ne dorim sa ne bucuram de securitate nationala, de democratie si de un stat de drept functional si mai eficient

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, luni, un mesaj, cu ocazia Zilei Imnului National. Seful statului mentioneaza ca Desteapta-te romane ne reflecta istoria, luptele si traditiile, servind,. continuă pe B1

Ziua Imnului National al Romaniei, marcata prin ceremonii organizate in tara

Ziua Imnului National al Romaniei a fost marcata, luni, in mai multe municipii din tara, prin organi.

Ziua imnului national al Romaniei

Ziua imnului national al Romaniei - Desteapta-te romane!, simbol al unitatii Revolutiei Romane de .

Presedintele Klaus Iohannis a transmis luni un mesaj pentru a marca Ziua Imnului National

Presedintele Klaus Iohannis a transmis luni un mesaj cu ocazia Zilei Imnului National al Romaniei, i.

Ziua Imnului National, marcata luni, 29 iulie, pe platoul din fata Prefecturii

Luni, 29 iulie, pe platoul din centrul orasului, de la ora 09. 50, vor avea loc activitati specifice sarbatoririi Zilei Imnului National al Romaniei, coordonate de Inspectoratul de Jandarmi Judetean Calarasi General de brigada Barbu Paraianu si Garnizoana Calarasi.

Klaus Iohannis: Ma intreb daca nu Guvernul este autorul moral al tragediei de la Caracal. Voi strange o noua majoritate dupa alegeri!

Presedintele Klaus Iohannis a reactionat furibund dupa scandalul interventiei autoritatilor in cazul tragediei de la Caracal, acolo unde un mecanic auto, Gheorghe DInca, a omorat doua tinere. Iohannis a pus.

Klaus Iohannis a semnat decretul: Cum se modifica OUGprivind accesul la propriul dosar si deconspirarea Securitatii

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, vineri, legea prin care persoanele care candideaza sau sunt nimite intr-o functie, trebuie sa depuna o declaratie pe proprie raspundere potrivit careia nu au colaborat cu.

Simona Halep, decorata de Klaus Iohannis. Castigatoarea de la Wimbledon merge marti la Cotroceni

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat vineri decretul de decorare a Simonei Halep. VESTE TRISTA! A MURIT FOSTUL PRESEDINTE! VA FI DOLIU NATIONAL! VEZI AICI ULTIMELE IMAGINI GALERIE FOTO) Astfel,.

Klaus Iohannis: Guvernul Romaniei ar trebui sa se gandeasca daca nu cumva este autorul moral al acestei tragedii Statul roman a fost profund slabit de guvernarea PSD din ultimii ani (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a criticat duminica seara abordarea Guvernului de dupa tragedia de la Caracal in care institutiile nu au stiu cum sa actioneze pentru a salva viata unei tinere de 15 ani rapita.

Klaus Iohannis, dupa decizia CCR: Modificarile legislatiei penale au avut un singur scop, protejarea infractorilor. Coalitia PSD-ALDE sa abandoneze pretinsa reforma in domeniul penal

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, luni, printr-un comunicat de presa, ca faptul ca magistratii de la Curtea Constitutionala au stabilit ca modificarile la Codurile Penale sunt neconstitutionale este o.

Klaus Iohannis, despre tragedia din Caracal: Sunt revoltat ca, din cauza unor disfunctionalitati, o adolescenta a murit in conditii dramatice. Voi solicita o ancheta

Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, este profund indurerat de tragedia petrecuta la Caracal si este revoltat de faptul ca, din cauza unor disfunctionalitati, autoritatile responsabile nu au reusit.

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.192 seconds )