Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, achitat in dosarul de coruptie in care era cercetat

B1 B1,
Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, achitat in dosarul de coruptie in care era cercetat

Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, a fost achitat de judeciatorii iCCJ in dosarul de coruptie in care era cercetat. Este vorba despre dosarul in care LPF a achizitionat un teren cu o suprafata de 350 de metri. continuă pe B1

Dumitru Dragomir achitat de Curtea de Apel Bucuresti

Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal LPF), Dumitru Dragomir, a fost achitat de Curtea de Apel Bucuresti in dosarul in care era acuzat de DNA de luare si dare de mita, anunta sursele de presa. Decizia poate fi contestata la inalta Curte de Casatie si Justitie.

Dumitru Dragomir, achitat definitiv in dosarul de coruptie

Judecatorii Inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ) au respins, luni, recursul procurorilor DNA, in dosarul in care Tribunalul Capitalei si Curtea de Apel Bucuresti au decis achitarea lui Dumitru Dragomir, presedintele LPF, a fiului acestuia, Bogdan Dragomir, a lui Gino Iorgulescu si a soferului LPF, Florin Bogdan Badita, informeaza Mediafax.

Dumitru Dragomir si Gino Iorgulescu asteapta astazi sentinta finala in dosarul tranzactiilor imobiliare

Inalta Curte de Casatie si Justitie este asteptata, luni, sa dea sentinta finala in procesul in care sunt judecati presedintele LPF Dumitru Dragomir si Gino Iorgulescu in legatura cu o tranzactie imobiliara supraevaluata, care ar fi costat Liga peste 350. 000 de euro.

Radu Banciu: Marele mafiot al tarii Mitica Dragomir parca-i un copil de scoala primara. Cum sa-i spuna ca e inocent?

Radu Banciu a comentat, luni seara, in emisiuneaLumea lui Banciu, difuzata de B1 TV, despre faptul ca presedintele LPF, Dumitru Dragomir, a fost achitat de judeciatorii iCCJ in dosarul de coruptie.

Dumitru Dragomir si Gino Iorgulescu, achitati definitiv in dosarul de coruptie

Instanta suprema a decis definitiv, luni, achitarea presedintelui LPF Dumitru Dragomir si a lui Gino Iorgulescu in dosarul in care au fost acuzati de luare si, respectiv, dare de mita, in legatura cu o.

ICCJ: Dumitru Dragomir si Gino Iorgulescu, achitati definitiv in dosarul privind o tranzactie imobiliara supraevaluata

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis definitiv, luni, achitarea presedintelui LPF Dumitru Dragomir si a lui Gino Iorgulescu in dosarul in care au fost acuzati de luare si, respectiv, dare de mita, in legatura cu o tranzactie imobiliara supraevaluata, care ar fi costat Liga peste 350. 000 de euro, anunta Mediafax. Agerpres anunta ca ICCJ a dispus achitarea tuturor inculpatilor din acest dosar. Procurorii anticoruptie cerusera pedepse cu executare in cazul lui Dumitru Dragomir, pentru luare de mita, si al lui Gino Iorgulescu, pentru spalare de bani.

UPDATE Dumitru Dragomir si Gino Iorgulescu au fost achitati definitiv in dosarul de coruptie

Inalta Curte de Casatie si Justitie a dat, astazi, sentinta finala in procesul in care sunt judecati presedintele LPF Dumitru Dragomir si Gino Iorgulescu in legatura cu o tranzactie imobiliara supraevaluata, care ar fi costat Liga peste 350. 000 de euro.

Sentinta finala in dosarul tranzactiilor imobiliare in care sunt judecati Dumitru Dragomir si Gino Iorgulescu, asteptata luni la ICCJ

Inalta Curte de Casatie si Justitie este asteptata, luni, sa dea sentinta finala in procesul in care sunt judecati presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, si Gino Iorgulescu, in legatura cu o tranzactie imobiliara supraevaluata, care ar fi costat LPF peste 350. 000 de euro, anunta Mediafax. Judecatorii Inaltei Curti de Casatie si Justitie urmeaza sa respinga sau sa admita recursul procurorilor Directiei Nationale Anticorupti, in dosarul in care Tribunalul Capitalei si Curtea de Apel Bucuresti au decis achitarea presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a fiului acestuia, Bogdan Dragomir, a lui Gino Iorgulescu si a soferului LPF Florin Bogdan Badita.

inalta Curte de Casatie si Justitie va da sentinta finala, luni, intr-un dosar in care Dumitru Dragomir este anchetat pentru coruptie

Inalta Curte de Casatie si Justitie este asteptata, luni, sa dea sentinta finala in procesul in care sunt judecati Dumitru Dragomir, presedintele LPF, si Gino Iorgulescu in legatura cu o tranzactie.

Sentinta finala in dosarul in care sunt judecati Dumitru Dragomir si Gino Iorgulescu, asteptata astazi la iCCJ

Inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) este asteptata, astazi, sa dea sentinta finala in procesul in care sunt judecati presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, si Gino Iorgulescu, in legatura cu o tranzactie imobiliara supraevaluata, care ar fi costat Liga Profesionala de Fotbal LPF) peste 350. 000 de euro, relateaza sursele de presa.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )