Libnet.ro
UNICEF

11:00

Presedintele Mongoliei, plasat in carantina dupa ce s-a intors din China

Hotnews Hotnews,
 Presedintele Mongoliei, plasat in carantina dupa ce s-a intors din China

Presedintele Mongoliei, Battulga Khaltmaa, si alti oficiali guvernamentali au fost plasati in carantina pentru o perioada de 14 zile, dupa ce s-au intors dintr-o vizita in China, relateaza agentia de presa de stat citata de Reuters. continuă pe Hotnews

Suspiciuni de CORONAVIRUS la nivel inalt, in Mongolia: Presedintele si alti oficiali guvernamentali, in carantina

Suspiciuni de coronavirus la nivel inalt in Mongolia. Presedintele statului, Battulga Khaltmaa, si alti oficiali guvernamentali au fost plasati in carantina, dupa ce s-au intors dintr-o vizita oficiala in Ch.

Presedintele Mongoliei si alti oficiali, plasati in carantina dupa vizita in China

Presedintele Mongoliei, Battulga Khaltmaa, si alti oficiali au fost plasati in carantina timp de 14 zile dupa ce au revenit, vineri, dintr-o vizita in China, informeaza presa locala, citata de Reuters.

Presedintele Mongoliei si alti oficiali au fost plasati in carantina

Presedintele Mongoliei, Battulga Khaltmaa, si alti oficiali au fost plasati in carantina timp de 14 .

Personalul si turistii unui hotel din Franta, plasati in CARANTINA dupa decesul unei persoane din Hong Kong

Un intreg hotel din orasul francez Beaune, regiunea Burgundia centru-est) este in carantina, dupa ce in noaptea de marti spre miercuri un turist din Hong Kong a murit aici. Hotelul apartine de grupul.

Cati bani a dat un pasager proaspat intors din China pe un test de coronavirus. Suma este uriasa

Criza epidemiologica declansata in China a ajuns si in Europa, cea mai afectata tara, in acest moment, fiind Italia, cu peste 300 de cazuri de infectie si aproximativ 10 persoane decedate. Focarul principal, asa cu a fost anuntat oficial, a fost in provincia Wuhan, din China. Cati bani a dat un pasager proaspat intors din .

Laurette, speriata de coronavirus! Tocmai ce s-a intors din Italia! Sper sa fiu bine

Laurette s-a intors din Italia, speriata de coronavirus. Vedeta a intampinat mai multe probleme pe aeroportul din Italia, dar si pe cel din Bucuresti. Momentul in care femeia s-a panicat, a fost atunci cand a.

Directorul Serviciului Judetean de Ambulanta Gorj este in carantina, dupa ce s-a intors de la Milano. Nu are simptome de coronavirus

Directorul Serviciului Judetean de Ambulanta Gorj, Constantin Mitroi, este izolat la domiciliu, de marti, dupa ce a calatorit in Milano, transmite Mediafax. Directorul SAJ si sotia acestuia vor ramane in casa timp de 14 zile, desi nu au simptome de coronavirus.

Antrenor roman intors din Italia despre coronavirus: Aici e mai mare panica

Delegatia lotului national de caiac-canoe a sosit in tara dupa un stagiu de pregatire efectuat in Italia, tara intrata puternic in isteria provocata de coronavirus.

Revolta din cauza spatiului de carantina intr-o comuna din Arges - VIDEO

Amenajarea spatiilor de carantina, in diferite localitati din tara, starneste revolta. in comuna Nucsoara din Arges, autoritatile sunt nemultumite, pentru ca nu ar fi fost consultate inainte cu privire la spatiile disponibile pentru instituirea carantinei.

Panica la un priveghi in Motru dupa ce rudele din Italia ale unui barbat decedat au venit sa participe la funeralii

Teama ca epidemia de coronovirus s-ar putea extinde si in tara noastra ii ingrozeste pe romani. O panica generala s-a instalat in Motru, in timpul unui priveghi, dupa ce rudele din Italia ale persoanei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )