Libnet.ro
UNICEF

06:15

Presedintele PNL Satu-Mare: Nu am invitat si nu accept primirea lui Calin Popescu-Tariceanu in organizatia noastra

B1 B1,
Presedintele PNL Satu-Mare: Nu am invitat si nu accept primirea lui Calin Popescu-Tariceanu in organizatia noastra

Presedintele interimar PNL Satu Mare, Virgil Enatescu, a emis un comunicat de presa in care precizeaza ca nu a invitat si nu accepta primirea lui Calin Popescu-Tariceanu in organizatia pe care o. continuă pe B1

Cristina Pocora: Presedintele interimar PNL Satu-Mare nu l-a invitat pe Tariceanu sa revina in partid. Apropiati ai PSD au facut-o

Purtatorul de cuvant al PNL, Cristina Pocora, a declarat, joi, ca presedintele interimar al filialei PNL Satu-Mare, Dr. Virgil Enatescu, nu l-a invitat pe Calin Popescu Tariceanu sa se reinscrie in partid.

Cristina Pocora: Presedintele interimar PNL Satu-Mare nu l-a invitat pe Tariceanu sa revina in partid. Apropiati ai PSD au facut-o (VIDEO)

Purtatorul de cuvant al PNL, Cristina Pocora, a declarat, joi, ca presedintele interimar al filialei PNL Satu-Mare, Dr. Virgil Enatescu, nu l-a invitat pe Calin Popescu Tariceanu sa se reinscrie in partid.

PNL Satu-Mare a aprobat reinscrierea lui Calin Popescu Tariceanu in partid

Organizatia PNL Satu Mare a aprobat, joi, reinscrierea in partid a lui Calin Popescu Tariceanu. Cererea sa a fost aprobata de toti cei 19 membri prezenti din totalul de 29, scrie stiripesurse. ro. Presedintele.

Presedintele interimar PNL Satu-Mare: Nu inteleg de ce s-a inscris Tariceanu cu 3 zile inainte de alegeri in partid si de ce in coltul tarii (VIDEO)

Presedintele interimar al PNLSatu-Mare, Virgil Enatescu, a declarat in exclusivitate pentru B1 TV, ca nu a stiut de revenirea lui Calin Popescu Tariceanu in partid, mai ales cu cateva zile inainte de aleg.

UPDATE. PNL Satu Mare a aprobat reinscrierea lui Calin Popescu Tariceanu in partid

Calin Popescu Tariceanu vrea sa revina in PNL. Politicianul anuntat public aceasta intentie pe pagina sa de Facebook. Antonescu: Nu este exclus.

Victor Orban si Kelemen Hunor se intalnesc joi la Satu Mare, pentru a discuta despre europarlamentare

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, se va intalni, joi, la Satu Mare, cu premierul Ungariei, Viktor Orban, care este si liderul Fidesz, discutiile vizand alegerile europarlamentare care vor avea loc duminica.

Viktor Orban vine la Satu Mare sa arate ca el este liderul UDMR

Viktor Orban nu a reusit inca sa alipeasca Ardealul la Ungaria, dar a reusit sa alipeasca UDMR la FIDESZ sub comanda sa. El preia astazi oficial functia de lider al UDMR prin implicarea sa totala in soarta acestei formatiuni, consfintind supunerea totala a acestei organizatii fata de Budapesta. intalnirea de astazi de la Satu Mare dintre Viktor Orban si Kelemen Hunor va ajuta UDMR sa treaca pragul in alegeri si sa se predea definitiv Ungariei.

Tariceanu sustine ca a revenit in PNL ca sa-l impiedice pe Basescu sa ajunga premier al dreptei unificate

Calin Popescu-Tariceanu s-a inscris din nou in Partidul National Liberal. Acesta a depus adeziunea joi, la Satu Mare, declarandca a fost mereu dispus sa revina in PNL. Presedintele Senatului a mai declarat ca gestul sau are scopul de a-l impiedica pe Basescu sa fie premier prin unificarea dreptei.

Tariceanu: Sunt membru PNL, iar calitatea nu poate fi contestata. Colegii din Satu Mare mi-au facut aceasta propunere (VIDEO)

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a confirmat, in exclusivitate pentru postul B1 TV, ca este din nou membru al Partidului National Liberal. Acesta a precizat ca a participat la sedinta Biroul.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )